kuzma 31 Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Witam, moja pierwsza przygoda. Box 45x45. Dziś wsadzone do ziemi i spryskane wodą. Czekam na rozwój sytuacji. Ziemia gotowe podłoże do kwiatów doniczkowych firmy westland. Nawóz mam zamówiony BIOBIZZ Outdoor Trypack. Liczę na waszą pomoc na dalszym etapie. Edytowane 18 Sierpnia przez kuzma 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 18 Sierpnia @kuzma automatów lepiej nie przesadzać 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 18 Sierpnia @szamayo kurcze nie wiedziałem, nie będę już kombinował, jest to mój pierwszy raz i ogólnie traktuje to jako naukę, a następnym razem już mądrzejszy będę działał jak trzeba. Dzięki za sugestię. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 18 Sierpnia Zrób czepki na przykład z folii. Żeby nie miały za mokro. Zraszaj ewentualnie wierzchnią warstwę ziemi. Albo te czepki z butelki zrób. Popatrz w relacjach jak inni robią. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 18 Sierpnia @kuzma ten try pack to trzeba było wziąć indoor nie outdoor, ziemie tez lepiej brac dedykowana do konopi bo w tej kwiatowej nie wiadomo co jest dodane. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 18 Sierpnia @Boczelli to jest to samo in i out 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 18 Sierpnia @Boczelli wziąłem indoor, błąd się wdarł w pisowni @WymiataczMega przeglądałem parę fotoleracji i nie za bardzo widzę o jakie czepki chodzi, możesz wytłumaczyć o co chodzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 18 Sierpnia @kuzma no zaloz folie na doniczki spryskaj wodą zrób parę dziurek i masz czepek 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Dokładnie 👍 Edytowane 18 Sierpnia przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 18 Sierpnia @Adi_ejol a co bez tego nie wykiełkują? Nie wystarczy spryskać raz do czasu ziemię? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 18 Sierpnia @WymiataczMega w trypacku out jest Fish mix 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 18 Sierpnia @kuzma jak można zrobić lepsze warunki to czego nie? Folii nie masz? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 18 Sierpnia @Adi_ejol Mam 😅. Czyli teraz nałożyć folie zrobić dziurki i spryskać jak już wcześniej spryskałem ziemię? Później spryskiwać tą folie tylko tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 18 Sierpnia @kuzma Ja ściągałem folię i pryskałem ziemię i trochę na folię od spodu ale tu nie ma co robić filozofii ma być wilgotno i ciepło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 18 Sierpnia @kuzma okrywasz folie pryskasz i nakładasz folie spowrotem. Chodzi o to zeby zrobić im taka al'a szklarenke i nie dopuścić do wysuszenia ziemi 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 18 Sierpnia @Adi_ejol @Boczelli ok, tak zrobię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 19 Sierpnia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 21 Sierpnia Blueberry już wychodzi, od razu wstawiać do boxa czy ściągnąć folie i dać jej trochę urosnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 21 Sierpnia (edytowane) Tylko pilnuj bo taka siewka i z 10cm potrafi w noc urosnąć. Nie ma tam błota? Bo takie mam wrażenie... Edytowane 21 Sierpnia przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzma 31 Napisano 21 Sierpnia @WBB nie ma błota, takie wrażenie tylko. To jeszcze nie dawać do boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach