no1 1 Napisano 17 Sierpnia Siema! Czy to przedziorki? Jeśli tak to czego najlepiej użyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Sierpnia @no1 posprawdzaj czy nic po niej nie łazi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no1 1 Napisano 18 Sierpnia @Tester @Tester juz wiem co to, wrzuciłem zdjęcie do google i wychodzi ze to wciornastki. człowiek całe życie się uczy. Pytanie czy macie jakieś sprawdzone metody zeby to unicestwić jak najszybciej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 18 Sierpnia @no1 Karate spray, agresywne roztoczą, niebieskie lepy. Ogólnie walka jak z wiatrakami, ciezki szkodnik do wytępienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no1 1 Napisano 18 Sierpnia Nie mogę znaleźć tego karate spray na ebay. Może ktoś pomoże? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 18 Sierpnia (edytowane) @no1 poszukaj coś na szkodniki w uprawie 😉 Edytowane 18 Sierpnia przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no1 1 Napisano 21 Sierpnia Kupiłem olej neem. Jak myślicie, da radę? I drugie pytanie, spryskac po całości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 21 Sierpnia (edytowane) @no1 Siema wrzuć jakiegoś lepa do środka.Sprawdz dobrze liście os spodu czy czegoś tam nie ma. Od spodu i z góry liści zrób oprysk Edytowane 21 Sierpnia przez swistbuds 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no1 1 Napisano 21 Sierpnia Są właśnie głównie od spodu. A spryskac je przed zgaszeniem światła rozumiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 21 Sierpnia @no1 Dokładnie tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach