Toster 2 Napisano 15 Sierpnia Jest ktoś w stanie określić co nie pasuje mojej roślince ? Od prawie czterech miesięcy nie było żadnych problemów a teraz są takie liście co prawda pojedyncze sztuki ale coraz częściej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Daj zdjęcie całej rośliny. Wyglądają jak normalne stare liście 🤷. To normalne w naturze. Czasami szokują mnie niektóre pytania. Edytowane 15 Sierpnia przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toster 2 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega jak to mówią kto pyta nie błądzi a ze to pierwsza uprawa to i głupie pytania mogą się zdarzyć 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 15 Sierpnia Pokaż całą bestię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toster 2 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega wygląda jak buszmen ale niedługo fryzjer 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 15 Sierpnia Pewnie pije jak smok? Piękny okaz👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toster 2 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega pije pije problem w tym że nie spieszy się nigdzie i jeszcze nie zaczęła kwitnąć 😬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 15 Sierpnia @Toster to liscie z dolnej czesci rosliny? Obstawiam ze wyjada się z pierwiastków dlatego gubi liscie, czyli niedobór. Na drugi raz syp ziemi na full w donicy. U ciebie zamiast załóżmy 15l jest 10, a to robi różnicę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toster 2 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli zgadza się z dolnej części ostatnio dostała spora dawkę azotu i narazie nie widać poprawy a co do ziemi to w tej donicy jest 80l 🫢 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 15 Sierpnia @Toster wygladala na mniejsza, ale mimo wszystko lepiej sypac pod korek, a po czasie jeszcze dosypac jak osiadzie. Jaki azot dostala? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 15 Sierpnia Pomyśl o jakichś podpórkach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toster 2 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli Terra Vega od canny potrójna dawka trzy dni temu @WymiataczMega podpórki będą na dniach jak już ja przytnę trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 15 Sierpnia @Toster to myślę że narazie jej wystarczy, po za tym wyglada zdrowo te opadajace liscie to normalne jesli nie jest ich dużo. Teraz tylko oby zdążyła dojsc i będzie petarda 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toster 2 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli szczere nie robię sobie nadzieji na to że zdąży dojść chociaż już myślę o tym że jak pogoda się mocno zepsuje to wstawię ja do domu . A przy okazji jeszcze zapytam bo niby czytałem ale ile ludzi tyle opinii i ciężko wyciągnąć wnioski ale czy określenie płci jest równoznaczne z początkiem kwitnienia czy to dopiero początek indukcji ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 15 Sierpnia @Toster sam sobie odpowiedziales, ile ludzi tyle opini. Jedni licza tak drudzy tak 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach