Tester 1,407 Napisano 17 Września 2019 THC we krwi Kiedy palisz marihuanę to psychoaktywny składnik THC zostaje w organizmie również we krwi. Testy na THC we krwi nie są zbytnio często wykonywane.Dużo łatwiej i szybciej sprawdzić THC testami ze śliny czy moczu. Czasem jednak konieczne są badania robione z krwi. THC we krwi może różnie się utrzymywać, zależy to od kilku czynników oraz organizmu palacza marihuany. THC we krwi ile czasu pozostaje zależy od: - metabolizmu danego konsumenta - wypalonej ilości marihuany - jak często przyjmowana jest marihuana Jeśli marihuanę palisz nie zbyt często od czasu do czasu to THC we krwi można wykryć do ok. 2-3 dni od ostatniego palenia marihuany. Jeżeli jarasz regularnie to THC można wykryć do ok. 14 dni od ostatniego palenia marihuany. Pozbywanie się THC w krwi, oszukaj testy Jeśli będziesz miał przeprowadzane testy na obecność THC to możesz wykonać kilka czynności aby oszukać testy THC: - należy pić duże ilości wody - pić zieloną herbatę - pić kawę - użyj witaminy C Możesz też użyć specjalnych środków do oczyszczania organizmu z toksyn. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 17 Września 2019 Lepiej takich testów nie mie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 18 Września 2019 na pewno dokładniejsze są z krwi testy niż ze śliny czy moczu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Września 2019 ja miałem ze śliny robione ale nic nie wyszło a było palone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Września 2019 @Cedzik w jakich okolicznościach miałeś robione ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Września 2019 psy mi robili bo myśleli że najarany jeżdżę autem, jarałem ale dzień wcześniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Września 2019 To chyba naprawde zalezy od czlowieka. Mialem robiony test (mocz) na thc i nic nie wykrylo a dzien wczesniej pizgalem. Z kolei we krwi wykryto thc ponad tydzien po tym jak palilem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 18 Września 2019 bo te testy to lipne są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaudia11718 0 Napisano 19 Sierpnia 2022 Witam. Poprzedniej nocy zatrzymała mnie policja do kontroli. Policjanci sprawdzali zawartość mojej torebki, reszty samochodu i przeszukali chłopaka. Znaleziono jego susz i zabrano nas na komisariat. Zrobiono testy z moczu, który również mi wyszedł pozytywny. Zważywszy na to, iż byłam kierowcą zabrano mi prawo jazdy na czas oczekiwania na wyniki z krwi, na które również mnie zabrano. Nie wiem czego się spodziewać. W danej chwili byłam całkowicie trzeźwa, ponieważ tego dnia jeszcze nie paliłam. Powiem szczerze, że palę dość regularnie (4x w tygodniu) w okresie wakacyjnym nawet częściej, jednak w bardzo małych ilościach. Określę to w sposób taki, że biorę po 3-6 "buszków" dziennie z blanta od chłopaka, więc dodatkowo wymieszanego z tytoniem. Czy jest cień nadziei, że stężenie THC we krwii nie będzie na tyle duże aby zabrano mi prawo jazdy na dłużej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Sierpnia 2022 @Klaudia11718 wydaje mi się że nie będzie wysokie stężenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Sierpnia 2022 @Klaudia11718 będzie na tyle wysokie żebyś miała przejebane . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach