Yan030 0 Napisano 13 Sierpnia Witam, co to za szkodniki i jak z nimi walczyć(czarne kropki na liściach i w rogach jest mała pajęczyna)z góry dziękuję 🙏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 13 Sierpnia Jak pajęczyna to może przędziorki... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 13 Sierpnia (edytowane) @Yan030 To na pewno przędziorki. Zapodaj im jakiś oprysk. Uważaj bo są bardzo inwazyjne, możesz też posprawdzać inne rośliny. Zbierają się głównie pod liśćmi. Musisz je dokładnie obmyć od dołu żeby się pozbyć ich jak najwięcej i opryskać czymś. Sposobów w necie multum, ale który najbardziej skuteczny to Ci nie powiem. Ja raz zrobiłem oprysk z czosnku i nie widziałem super rezultatu, raz zrobiłem wywar z kiepów i mydła i odniosłem wrażenie, że coś tam działa ale nie do końca. Edytowane 13 Sierpnia przez MiraiiNikki 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach