Simi42 0 Napisano 12 Sierpnia (edytowane) Witam wszystkich Dzień 43 lub 47 Auto Gorilla Cookies, Strawberry Gorilla, Gelato i inne. Czegoś im brakuje tylko czego? Obsługa na cannie i plantacote Edytowane 12 Sierpnia przez Simi42 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 12 Sierpnia @Simi42 siema, wyglądają dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Sierpnia Ewentualnie tym jaśniejszym azotu możesz dorzucić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simi42 0 Napisano 12 Sierpnia (edytowane) Dzięki też tak sądziłem. Zawsze lepiej się upewnić. Edytowane 12 Sierpnia przez Simi42 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simi42 0 Napisano 13 Sierpnia Witam wszystkich Panowie poradzcie czy skubanie liści ma sens skoro tam jest klepisko? Czy delikatnie oskubać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 14 Sierpnia @Simi42 ucina się a nie skubie ale tam jak słońce dochodzi to nie ma co ciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simi42 0 Napisano 14 Sierpnia Dzięki za radę. To jest mój pierwszy plener po 20 latach, więc muszę uzupełnić wiedzę. A skubanie to moje takie określenie:d @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach