Boczelli 3,604 Napisano 2 Października @PogromcaBaobabow wszystko sie da jak się chce. To ze chcesz automaty to troche komplikuje sprawę, ale swiecic dla jednej rosliny tez bez sensu. Odmiane to sobie wybierz sam jaka chcesz. To że laminowane opakowania bądź nie to nie ma znaczenia, ważne żeby dobrze przechowywać nasiona czyli w lodówce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 303 Napisano 2 Października (edytowane) @Boczelli aha a ja je trzymam w szafce to nieźle na szczęście nie długo zadecydowałem że jutro harvest akurat paka idzie z biotabsem co do lodówki wszystkie wsadzić ? Są w kartonie wypchane po brzegi gazetami i jak do lodówki to ma znaczenie w które miejsce ? No Problem też taki że nie mam no frsosta i tego się trochę boję w sensie woda czasem spływa po ścianie z tyłu Edytowane 2 Października przez PogromcaBaobabow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,604 Napisano 2 Października (edytowane) @PogromcaBaobabow no wsadz sobie do jakiegoś pudełka szczelnego i do lodówki, ważne żeby mialy zimno, ciemno i sucho. Zanim wykielkujesz nowe itd. to minie kilka dni więc z tym harvestem się raczej nie musisz tak spieszyć. Edytowane 2 Października przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 303 Napisano 2 Października @Boczelli a kiełkować w ciemni czy z bomby pod lampę ? Kupiłem pudełeczka fajne. Popezednie w ziemi były i już były pod lampą bo jak wyjdą 2 a reszta jescze nie to będzie problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,604 Napisano 2 Października (edytowane) @PogromcaBaobabow nie będzie problemu bo mozesz swiecic kielkom tylko po prostu to nic nie daje, dlatego kielkuje sie w ciemni. I kielkuj sobie trochę więcej nasion w razie czego Edytowane 2 Października przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 303 Napisano 2 Października @Boczelli a Jak wyjdą wszystkie to co zrobię z nadmiarem ? 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,604 Napisano 2 Października @PogromcaBaobabow wybierzesz najlepsze reszta w kibel 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 303 Napisano 3 Października @Boczelli panie mam problem bo widzę że w tym starterze jest 250g startexu a 50g się daje na 10L ziemi a ja potrzebuje 6x11 🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,604 Napisano 3 Października @PogromcaBaobabow no to kup wiecej albo daj mniej. To organika nie apteka tutaj nie musi być od miarki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 303 Napisano 3 Października @Boczelli no ta tylko minimum chyba 1,5 kg po 42g mogę dać chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 303 Napisano 11 Października Dobra jeden zrobiony czekam na resztę wyszło 70g z jednego jak na pierwszą uprawę myślę że jest dobrze 3 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,643 Napisano 11 Października Ładne palonko. Gratulacje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,712 Napisano 11 Października @PogromcaBaobabow ladne topy. Ciesza oko i zapewne dusze🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 303 Napisano 11 Października @moonka dokładnie zadowolony jestem z takiego wyniku 😇 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach