PogromcaBaobabow 214 Napisano 13 Września @Boczelli dobra w piwnicy ciągle stoi 20/21 stopni i 55% wilgotności jak nie będzie tych 60% to coś się stanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 13 Września (edytowane) @PogromcaBaobabow takie warunki będą prawie idealne, dołoż tylko jakas lekka cyrkulacje powietrza np. jakis wiatrak gdzies w pomieszczeniu i bedzie baja Edytowane 13 Września przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 13 Września @Boczelli jest okno mogę uchylić będzie git ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 13 Września (edytowane) @PogromcaBaobabow jak nie zmieni ci to warunków w srodku to otworz Edytowane 13 Września przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 19 Września @Boczelli Siemka co dziwne Gorilla miała chwilowy nalot na te liście ale dawałem nawozy calmag i się zatrzymało 🙈 czekam na resztę bo trichomy jescze nie mówią nic i daje fotkę po chwilowej przerwie 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 19 Września @PogromcaBaobabow troche sie poprawily. Te suche liscie przy topach wycinaj bo z nich moze sie zrobic plesn 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 19 Września @Boczelli mówimy o tych żółtych ? Na wszystkich ? I przyciąć przy topie czy wsadzić nożyczki w środek ? Wycinałem tak ale się topy rozdzielały dlatego zostawiłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 19 Września @PogromcaBaobabow jak najglebiej je wytnij, te calkiem suche brazowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 19 Września @Boczelli ok dzięki za radę 🤝 @Boczelli chyba będzie git ciężko podejść a nie chce już wyciągać jak jedna wyjedzie to będzie lepiej mam lekcje na następną uprawę No i bez strat się nie obeszło od największego się jeden płat urwał 2g mokrego 😂 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 19 Września Aj bardzo ładny Topek. Piękny kolor na pewno się nie zmarnuje 🤣. W środku jak wytniesz to będzie lepsza cyrkulacja powietrza i nie będzie zbierała się tam wilgoć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 19 Września @Mooshrom w sensie jak w środku że wyciąć środek topa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 19 Września @PogromcaBaobabow nie nie, miałem na myśli w krzaku 🙂 liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 19 Września @Mooshrom a w krzaku tak tylko już w tym projekcie ciężko bo tragicznie się je wyciąga z namiotu i dodatkowo ryzykuje połamanymi gałęziami dlatego staram sie tego już nie dotykać następny planuje mniejsze doniczki lst + topping i będę miał piękny dostęp do wszystkiego 😌 a już zerwany był jeden top na próbę to moja mówiła że klepie fest 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 19 Września No mi zostały 2 krzaczki w boksie i też czekam na koniec 🙂 w grudniu pójdą jakieś 4 sezony 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 19 Września @Mooshrom ja jednej nie skończę a już następną chce 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 19 Września No ja tak robiłem poprzednie uprawy. Jak wiedziałem że za 2 tyg ścinka to już kielkowalem kolejne i była podmiana 😅 ale chce trochę od tego odpocząć bo do palenia mam wystarczająco ;-) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 25 Września Dziś rośliny mają 73 dzień i nie mam pojęcia kiedy je ciąć bo bursztynów jest minimalnie tylko na liściach topy mętne hmmm…. 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 25 Września Fajne kolby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 25 Września @Adi_ejol mogę to już ścinać czy czekać jeszcze ? Wieczorem wrzucę fotkę każdej z osobna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 25 Września No jak mówisz, że mętne to co chcesz ścinać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach