Lady Green 2,011 Napisano 12 Września @PogromcaBaobabow na topach tylko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 12 Września @Boczelli przyjacielu powiedz mi czy mogę suszyć w pokoju temp 21 wilgotność 50 ? Bo słyszałem że mają mieć ciemno tylko nie mam zbytnio takiego miejsca i nie wiem jak temu zaradzić i co im szkodzi słońce żarówka światło z zewnątrz czy co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 12 Września @PogromcaBaobabow w boksie jest ciemno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 12 Września @PogromcaBaobabow no lepiej zeby było ciemno 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,219 Napisano 12 Września (edytowane) @PogromcaBaobabow nie powinny bez wystawione na bezposrednie promienie sloneczne tak samo jak ususzony juz temat. Ja susze w siatce na poddaszu. Wieszam to w miejscu, ktore slonce omija i jest lekki przewiew powietrza Edytowane 12 Września przez moonka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 12 Września @moonka czyli jak słońce nie wali a jest jasno to nic im nie będzie ? W boxie chciałem ale goryl jescze nie dojdzie z nimi 🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,219 Napisano 12 Września @PogromcaBaobabow w tle widac w jakich warunkach ja susze i jest ok. Chyba, ze jest faktycznie goraco to wyedy schnie mi za szybko i jest problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 12 Września @moonka znaczy temperaturę trzymam w domu do 21 stopni żeby też box miał lżej moja zamarza ale są rzeczy ważne i ważniejsze 😂😂😂 czyli przy boxie w pokoju będzie ok ? Słońce w salonie jest tylko pod wieczór to zawsze mogę zasłony zasłaniać 😁 @moonka i właśnie ta siatka jak działa ? Pierw trymujesz całość na gotowo i do siaty ? Bo myślałem czy też nie zamówić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,219 Napisano 12 Września @PogromcaBaobabow na poddaszu mam srednio okolo 22stopnie i rozna wilgotnosc ale podczas suszenia staram sie trzymac w okolicy 60%. Siatka sprawdza sie elegancko ale ten nie mam porownania z innymi gadzetami. Minus to plaskotopie😂 topy ugniataja sie jak leza i za plaskie od spodu. Obracam je ale wtedy robia sie "kwadratowe"😂 mi to nie przeszkadza bo i tak idzie w sloik a pozniej w pluco ale sa ludzie i ludziska... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 12 Września @moonka no wilgotność teraz w pokoju jest spoko bo 50% tylko myślę właśnie czy taką siatkę walić czy do sufitu przyczepić całość 😂 czyli światło telewizora i jakiś pierdolnikow nie przeszkadza ? To tylko żarówki lampy słońce wpływa na to tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,219 Napisano 12 Września @PogromcaBaobabow z tego co wiem przeszkadza tylko swiatlo sloneczne a wlasciwie chyba samo uv. Jesli nie przeszkadza Ci smrod pod nosem to mozesz tak suszyc. Ja czasami czuje na dole jak wali z poddasza i nie wyobrazam sobie mieszkac obok schnacego tematu😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 12 Września @moonka damy jakoś radę 😂😂😂 czyli temperatura między 15-21 a wilgotność ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,219 Napisano 12 Września @PogromcaBaobabow nie wiem jaka jest optymalna😅 ktos madrzejszy musi sie wypowiedziec. Dac dacie rade ale odechce wam sie tego palic😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 12 Września @PogromcaBaobabow pierwsze 2 dni 55% potem 60 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 13 Września @Boczelli niewiem czy dobrze zrobiłem ale nadmiar liści wyjebalem może a dużo nie mam pojęcia i tak są przed zbiorem więc jak będzie coś nie tak to ścinam 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 13 Września @PogromcaBaobabow jest git 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,219 Napisano 13 Września @PogromcaBaobabow nic im juz teraz nie bedzie. Teraz tak robie z tydzien przed scinka. Mniej zabawy przy trymowaniu😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 13 Września @moonka no powiem ci że trochę tego było 😂 myślę czy w piwnicy nie da rady wysuszyć zaraz tam termometr zostawię na cały dzień i sprawdzimy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 13 Września W piwnicy temperatura dobra ale czy wilgotność? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 13 Września @WymiataczMega hit w piwnicy 20 stopni wilgotność 54% @WymiataczMega zostawię termometr do ścinki żeby mieć z kilku dni wykres 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach