Boczelli 3,108 Napisano 7 Września @PogromcaBaobabow no te najgorsze wycinaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 7 Września @Boczelli Ja niewiem co traktujesz za najgorsze bo jak na to patrzę to bym musiał przy donicy upierdolic 😂 zaraz wyślę zdjęcie z dziś jak zrobię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 7 Września @PogromcaBaobabow jak już są całkiem zolte, z tego zdjęcia nic bym nie cial poki co 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 7 Września @Boczelli Na obecną chwilę wyglądają tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 7 Września @Boczelli mg im lać ten chociaż 1ml ? I czy tej Gorilli podawać jescze grow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 10 Września @Boczelli z gorylem się dzieje to samo 🙈 dostały nawóz a wczoraj sama woda z calmag ale mniejsza ilośc teraz już nie będę chyba więcej calmagu dawał ogólnie lemonade już prawie gotowa pozwoliłem sobie wyciąć najmniejszego topka i moja prawie zmiotło z planszy 😂 ogólnie dobre w smaku w jakości więc raczej będzie ok boję się że goryl nie zdąży dojść nim padną i wszystkie liście i lemonade z prawej strony z tyłu też jakoś opóźniona jest od pozostałych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 10 Września W dniu 07/09/2024 o 15:45, PogromcaBaobabow napisał: niestety nie piję nie palę tylko fajki zostały @Boczelli nie będzie to jakiś wirus mozaiki tytoniowej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 10 Września @WBBW tutaj to jest już taki burdel ze sam nie wiem co się dzieje xD ja bym bardziej obstawiał przesuszenie i przenawożenie. Miałem kiedyś mozaikę to inaczej wyglądała i nie rozwinęła się aż tak. @PogromcaBaobabow ja bym już im nic nie dawał, lał sama wode i czekał do scinki. Dużo im nie zostało, spokojnie przeżyją, nic ci nie padnie jak będziesz podlewal 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 10 Września @WBB nie ma szans palę elektryki i przy boksie raczej niewiele @Boczelli jak goryl dostał grow to trochę liście złapało trochę zieleni ale to przebawozenie by tyle trwało ? Przecież 6x sama woda wleciała i nic się nie poprawiało a tylko pogarszało a może za mało mają ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 10 Września Mi się kiedyś coś podobnego przytrafiło i do dzisiaj nie wiem co to było. I to nie od dymu tylko od macania jest ta mozaika.... ale jak elektryki to ten trop można raczej odpuścić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 10 Września @PogromcaBaobabow @PogromcaBaobabow ja nie pale, a miałem mozaikę. Wiesz co, już gorzej raczej nie będzie to mozesz eksperymentować i dajebac im ostro. Ja już serio nie wiem, są w takim stanie że ciężko coś stwierdzić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 10 Września @Boczelli właśnie to mnie najbardziej boli że na przyszłość nawet nie będę wiedział bo ciężko to gówno zweryfikować a przesuszone też nie są nie ma szans bo podlewam jak ziemia jest minimalnie wilgotna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 10 Września @PogromcaBaobabow na przyszlosc inne nawozy i sezony, a nie automaty 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 10 Września @PogromcaBaobabow ja miałam raz podobne liście na jednej z roślin, zablokowana chyba była bo przestała w pewnym momencie pić i wtedy właśnie się zaczęły jazdy z liśćmi. Dotrzymałam ją do końca ale w smaku była najgorsza ze wszystkich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 10 Września @Boczelli to biobizz taki zły ? @Lady Green Moja wczoraj paliła i twierdziła że w smaku i mocy lepsze niż to co „dostaje w prezencie” 😂😂😂 już sam nie wiem zobaczymy co z tego będzie @Boczelli a czym dezynfekcję zrobić ? Profilaktycznie zrobię na następną uprawę bo może to jakieś gowno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 10 Września Wirus mozaiki tytoniowej nie ma nic wspólnego z paleniem fajek🤦 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 10 Września @WymiataczMega niewiem tak mi się skojarzyło 😂😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 10 Września (edytowane) 24 minuty temu, WymiataczMega napisał: Wirus mozaiki tytoniowej nie ma nic wspólnego z paleniem fajek🤦 Ale z macaniem fajek czy tytoniu już tak... Edytowane 10 Września przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 131 Napisano 10 Września @WBB oho moja czasem Lolki kręci z tytoniem i zdążyło się że dotykało ale jak mówicie że to raczej nie to to nie @WymiataczMega czym tego boxa najlepiej dezynfekować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 10 Września Alkohol izopropylowy. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach