Prepers 1,405 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow Chłopie żeś sam w swojej wiadomości to napisał, ciemny, jasny, lej te grow dla jasnej myślałem że niemasz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @Prepers dobra bo się pogubiłem 😂😂😂 grow tylko dla jasnej 5ml/L top i max dla wszystkich po ile ? 2/3 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow niewiem ile lales, ale bym się nie pierdolił nawet po 1ml, więcej, a potem patrz co się dzieje, jak wszystko git to znowu bym to samo dojebal, i dopiero wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @Prepers no lałem po 3 ale przepaliłem je delikatnie 😂 najgorzej że to ograniczane i błędu się nie cofnę jak przegnę 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow przesadziłeś z grow, a jasniejsza ma za mało W dniu 29/08/2024 o 17:50, PogromcaBaobabow napisał: @Boczelli to w ogóle wygląda na jakiś niedobór wapnia a nie przenawożenie albo niewiem co to jest Tylko dziwne bo przecież calmag to dostarcza może za mało go leje ? Ale 5ml/5l to chyba jest optymalnie Tu masz calmag, ale azotu za duzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @Prepers ooo to dobrze wiedzieć to walę w nią 5ml na L i na każdą 3 albo 4 ml na L top i Bloom no i calmag 2ml @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 2 Września W dniu 01/09/2024 o 17:13, PogromcaBaobabow napisał: Gorilla ostatnio dostała nawozy wczoraj sama woda z calmag jak i reszta goryl bedzie chyba najładniejszy Te liście wyglądają makabrycznie ale coś zrobię… Te jasne, a na dole ciemne to chyba siara, ale słuchaj się ostatecznie kogoś innego, niech to ktoś jeszcze skomentuje, a skoro siara Pk lej według tabeli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @Prepers to co wysłałeś to niedobór wapnia właśnie. To leje według tabeli i będę obserwował długo nic nie dostały chyba z 3/4 podlania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,160 Napisano 2 Września @Prepers żaden tam że mnie mistrzu. Dobrze kminisz 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września Teraz otworzyłem bo cały dzień nie zaglądałem i Gorilla ma coś z lisciami… pojebie mnie za chwilę 🥺 Ja coś czuję że za te 3/4 tygodnie to sama łodyga zostanie 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 2 Września Nigdy nie ma co na ślepo lać nawozów. Po każdym podlaniu patrzysz co jest z rośliną. Tabelka to huj każda roślina jest inna i warunki każdej uprawy są inne. Ona ma ci wskazać mniej więcej ilości a ty sam musisz je korygować patrząc na roślinę. Tego musisz się sam nauczyć. Kilka upraw i będzie coraz lepiej. Ja stopniowo zwiększam dawki gdy widzę jakieś nadpalenia albo że liście się wykręcają to daje spokój podleje raz woda i wiem mniej więcej jakich dawek mam się trzymać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @Mooshrom dzięki za podpowiedź tylko że każdy liść ma co innego jakby jedyne co potrafię rozpoznać to nadmiar azotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 2 Września No pewnie to już wcześniej się zaczęło. Trzeba od razu reagować. Wtedy wiesz co dodałeś przy ostatnim podlaniu i łatwiej jest zdiagnozować. Będzie dobrze ogarniesz to.👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,160 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow musisz cala roślinę pokazywać z kilku perspektyw jak chcesz jakiejs konkretnej rady, bo tak po zdjeciach kilku listkow to wrozenie z fusow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @Mooshrom nie ma szans rano było ok teraz to wywaliło wczoraj podlewałem cslmag bloom i top i więc ciężko stwierdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow Tu niema co ogarniać, i tak ci dojdą 😉 wlej heaven+pl+cal mag, i będzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @Boczelli to Rano już wyślę wszystkie na spokojnie bo tu też ciężko dodawać fotki max 3 i trzeba odświeżać stronę @Prepers mam tylko calmag bloom top grow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,227 Napisano 2 Września W dniu 29/08/2024 o 17:50, PogromcaBaobabow napisał: @Boczelli to w ogóle wygląda na jakiś niedobór wapnia a nie przenawożenie albo niewiem co to jest Tylko dziwne bo przecież calmag to dostarcza może za mało go leje ? Ale 5ml/5l to chyba jest optymalnie A czy to nie jest jedno i to samo ale w innym stadium zaawansowania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 3 Września @moonka no właśnie niemożliwe bo leje po 2ml od kilku podlan a to dopiero wczoraj wyskoczyło chyba ze 2/ml to nadal za mało Ja czuję że to wszystko padnie… one dostają tylko jebany calmag… co to ku… Jest 🥺🥺🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach