PogromcaBaobabow 150 Napisano 29 Sierpnia @moonka myślę właśnie kupić gniazdko na wifi co prawda nie miałem z nią problemu wczoraj dopiero coś jej się porobiło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 29 Sierpnia Dlatego właśnie nie uzywam tej zjebanej aplikacji, kiedyś była jakaś aktualizacja i mi lampa zgasła na prawie 2 dni.. smart gniazdka z ali za 5e jak do tej pory niezawodne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 29 Sierpnia @Boczelli no właśnie takie chce kupić tam też można czas ustawić ? Po 10€ widziałem na amazonie tylko żebym jakiegoś babola nie zamówił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 29 Sierpnia @PogromcaBaobabow mozna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 29 Sierpnia @Boczelli u mnie już się zaczyna z temperaturą pie… 32 stopnie przez ten osuszacz mam do wyboru albo większą wilgotność i mniejszą temp albo niższa wilgotność wyższa temp 😂😂😂 @Boczelli powiedz mi jescze jak bym zmienił cykl z 6:00-00:00 na 9:00-15:00 może im się coś stać przy takiej zmianie tera ? Myślę że jak lampa będzie chodzić na noc będzie to korzystniejsze bo temperatura będzie za dnia niższa 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 29 Sierpnia @Boczelli więc tak zamówiłem takie gniazdko będzie chyba ok na jutro ma być to dziś ręcznie zgaszę lampę i ile podać tego top i Bloom tej Gorilli może po 1,5 max 2 na L ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 29 Sierpnia @Boczelli to w ogóle wygląda na jakiś niedobór wapnia a nie przenawożenie albo niewiem co to jest Tylko dziwne bo przecież calmag to dostarcza może za mało go leje ? Ale 5ml/5l to chyba jest optymalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 29 Sierpnia @PogromcaBaobabow mozesz zmienić im godziny swiecenia beż obaw, automatom jest to obojetne. Daj po 2ml. To niedobór wapnia, ale na innych są popalenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 29 Sierpnia @Boczelli ale wsystkie mają takie coś popalenia niemożliwe bo dolne partie mają takie coś a te na górze są ok już sam niewiem 🥺 mam nadzieję że to nie zabierze dużo na płonie dużo 🥹 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 1 Września Gorilla ostatnio dostała nawozy wczoraj sama woda z calmag jak i reszta goryl bedzie chyba najładniejszy Te liście wyglądają makabrycznie ale coś zrobię… 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @Boczelli powiedz mi Gorilla mogę raz woda raz nawozem a co x reszta wstrzymać się jescze ? Dostała tylko Calmag i ile one tak + - mają do końca dziś chyba jest 49/50 dzień ich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow 3/4 tyg do końca nie lej azotu więcej, coś pk jak najmniej azotu cal mag możesz lać za 2 tyg odpuść, i pk za 2 tyg około też.@Boczelli A teraz mistrzu sprawdź mój rok doświadczenia amatorskiego 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @Prepers Pk to co to ? Top czy Bloom to drugie chyba ma Azot nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow a i tą jaśniejszą bym potraktował dalej azotem, trochę mniejsze dawki, i cal mag jej dojebal, jak masz to heaven dużo daj @Boczellisprawdź, i daj znak co o tym myślisz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 2 Września @Prepers dobrze prawi Tyle azotu co w bloom będzie starczyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow lej i top, i bloom to grow teraz będzie szkodził, sprawdź składy uważaj na N @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @WymiataczMega @Prepers tak najasniejsza dostaje tą wodę na zmianę z top i Bloom nic innego nie mam czyli co lać na pozostale ? Sam top ? @Prepers no Bloom ma azot 🥷 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 2 Września @PogromcaBaobabow Ja bym lał chyba więcej bloom, i top na próbę, sam wspomniałeś że bloom ma azot, a jej ewidentnie azotu, i cal mag brakuje, nic się nie dzieje dojdą ci, niech jeszcze ktoś to sprawdzi, bo tak nie robiłem, ale tak mi się wydaje, i u siebie bym zrobił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 2 Września Lej top i bloom wszystkim + tej jasnej z 5ml/l grow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 2 Września @WymiataczMega Po 3/L ? Na najjaśniejszą grow jeszcze ? 😳 po czym to poznać ? @WymiataczMega i na zmianę nie ? Raz woda raz nawóz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach