PogromcaBaobabow 150 Napisano 21 Sierpnia @WBB ja nawet nie wiem na jakiej zasadzie on działa 😂 jakich wodotrysków 🙈 ostatnio chodził cały dzień ale w namiocie było 28 to kwestia tego że w domu mam czasem do 30 stopni 😂 Małymi kroczkami zbijam ale nadal w domu cieplej niż na zewnątrz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 21 Sierpnia U mnie od kilku dni pada deszcz, temperatura spadła do 26/28, w nocy jeszcze mniej bo do 22/24. Ale poza tym to też mam ten problem co Ty, dom rozgrzany i zanim to wszystko się znormalizuje to pewnie trochę potrwa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 21 Sierpnia Panowie co to są za brązowe plamki ? To tylko na pojedynczych liściach ale martwi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 21 Sierpnia Za dużo azotu. Pali krawędzie liści. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 21 Sierpnia @WymiataczMega top i Bloom też ma azot ? Dobra wczoraj podlałem teraz woda będę tylko lał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 21 Sierpnia Sprawdź na butelkach w składzie czy jest N. To nie czarna magia 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 21 Sierpnia (edytowane) @PogromcaBaobabow zaczyna je palic. Bloom tez ma azot. Narazie lej im sama wode, wczoraj dales nawozy i starczy. Edytowane 21 Sierpnia przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 21 Sierpnia @WymiataczMega panie tu nie ma etykiety 😂😂😂 @Boczelli dzięki mentorze 🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 43 Napisano 21 Sierpnia @PogromcaBaobabow@PogromcaBaobabow @PogromcaBaobabow Końcówki są popalone od nadmiaru nawozów. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 21 Sierpnia @PogromcaBaobabow pod naklejka z tyłu butelki powinna być, jak nie to wszystko jest w necie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 21 Sierpnia @Boczelli właśnie w necie czytam w ogóle otworzyłem nóż na trochę zbiłem temperaturę do. 27 i zamknąłem nóż widelec może sie utrzyma 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 21 Sierpnia Bloom Topmax 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,064 Napisano 21 Sierpnia @PogromcaBaobabow zerknij na prawy dolny róg etykiety na butelce.... i tam jest taka mała magiczna strzałka 🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 21 Sierpnia @WymiataczMega no to będzie wesoło po wczorajszym 😂😂😂 @WBB ja pitole 😂 człowiek się uczy całe życie 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,064 Napisano 21 Sierpnia @PogromcaBaobabow po prostu jesteś z tych co to twierdzą, że prawdziwi faceci nie czytają instrukcji 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 21 Sierpnia @WBB na co to komu 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,064 Napisano 21 Sierpnia Mój szwagier też nie czyta bo on wszystko wie ale później zostają jakieś elementy mebli, coś się rozjeżdża albo drzwi do kabiny prysznicowej do góry nogami próbuje zamontować 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 21 Sierpnia @WBB nie no nie było mi potrzebne czytanie składu instrukcje czytam 😂 nawet z osuszacza przeczytałem bo ma dwa tryby i niewiem czy to suszenie prania generuje więcej ciepła niż jak chodzi na low a nigdzie doczytać nie mogę 😂 @WBB moja wczoraj gotowała kukurydzę ponad godzinę i była zdziwiona jak ja tą samą wieczorem zrobiłem sobie w 10 mi. 😂 bo nie przeczytała 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 21 Sierpnia Ja wącham nawóz i wiem jaki skład haha A jak mam chęć na miód to żuje pszczoły 😜 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 21 Sierpnia Mamy to 🔥🔥🔥 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach