Boczelli 3,159 Napisano 18 Sierpnia @PogromcaBaobabow haha no może. Już nic nie zrobisz, jak zacznie lampy dotykac to zostanie tylko lamanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 18 Sierpnia @Boczelli a łamanie na czym polega ? Mogę prosić jakieś wskazówki ? 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,166 Napisano 18 Sierpnia https://marihuanaforum.pl/topic/503-super-cropping-marihuany/ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 18 Sierpnia Mówiłeś żeby podlewać nawozem co dwa podlania tylko czy liczysz to 1 z nawozem 😂 w sensie nawóz cysta nawóz czy nawóz czysta czysta nawóz dawałem ostatnio po 3ml teraz posłałem czystą @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 18 Sierpnia @PogromcaBaobabow tak na zmianę. Mozesz dawac tez 2 razy wode i 1 raz nawóz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 18 Sierpnia @Boczelli oki z osuszacza teraz zadowolony jestem 45% ustawiłem bo jak było 50 to na górze było troszkę więcej ale daje radę tylko z tym zbiornikiem trzeba uważać staram się go często wymieniać 🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 18 Sierpnia @PogromcaBaobabow pewnie mozesz podlaczyc wezyk i na bierzaco woda będzie sobie zlatywac do jakiegoś pokemnika po za boxem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 18 Sierpnia @Boczelli właśnie myślałem o tym ale boję się co będzie jak zapomnę 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli jakich producentów polecasz ? Bo mam nasionka 3x lemoniade jescze kupię 5 żeby było 8 i chciałem już na kolejny zamówić kolejne 8 ale niewiem od kogo i czy wszystkie te same czy zmieszać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 19 Sierpnia @PogromcaBaobabow automaty czy sezony? Dobrych producentow jest duzo, zalezy czego szukasz i jaki masz budzet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli no chyba zostanę przy tych auto dalej jednak jakoś nie przemawia teraz do mnie sezon no za jedną lemoniadę dawałem 10€ to myślę że do 50 zł nasionko może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli ale wezmę chyba wszystkie z jednego sortu bo wydaje mi się że teraz będzie problem z gorylem lemo będzie gotowe a goryl bedzie jescze dochodził do siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli na tym trybie auto tak skacze nic im nie będzie ? I dałem teraz na 45% bo na dole jest 50 a przy szczytach 55 I w pokoju jest 45 to nie lepiej otworzyć boxa a osuszacz wyłączyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 19 Sierpnia @PogromcaBaobabow jak masz w pokoju 45% to w boxie powinno byc 50-55% beż osuszacza wiec w miare ok. Z auto producentow to Mephisto, Ethos, FastBud, Humboldt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli to dalej z fast buds biorę to wilgotność jaka max i min jakbyś widełki napisał dzięki 🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 19 Sierpnia @PogromcaBaobabow im nizsza tym lepsza max 50-55%. No i ważna jest cyrkulacja powietrza nie tylko w boxie ale i w pomieszczeniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli no otwarte okna są więc jest git temperatura też już spoko ale boxie jak wyłączyłem mieszak w sensie że stał w miejscu to był problem 😂 zaraz wyłączę spuszczać i zobaczę ile będzie bo to jednak też prąd 🙈🙈🙈 a jak skacze ta wilgotność i on się załącza i wyłącza to nic się nie stanie ? Chodzi mi że pracuje przemiennie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli powiedz mi jescze bo te doniczki chce zamówić 11L maja 25cm wejdzie mi 7/8 + osuszacz czy cześć muszę mieć mniejszych box 80x80 myślałem je ułożyć w literę U @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 19 Sierpnia @PogromcaBaobabow a jakie wymiary ma osuszacz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli 21gł. x 29,5szer. x 42wys. cm Wrzucam fotki jescze i miałeś rację mentorze wyjąłem osuszacz w domu 44% w namiocie 47 i wyciąg 50% mocy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach