PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega hahaha moja mnie zajebie ale idę szukać wieszaków 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,171 Napisano 15 Sierpnia Chodzi mi o te wieszaki w rogach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega materiał nie ucierpi ? 4 czy 2 wystarcza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,171 Napisano 15 Sierpnia Ostrożnie przy montażu 😉. Dwa starczą. Ja mam metalowe ale u innych widziałem plastikowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega u mnie też wieszaki wjeżdżają zawsze 😎 @PogromcaBaobabow to ile one w końcu maja? Piszesz wyzej że dopiero dziś miesiąc, potem że już 3 tyg kwitnienia to jak w końcu? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega @Boczelli chodziło mi że w. 3 tyg miały włoski a dziś mają miesiąc @Boczelli w każdym razie wyszły 15.07 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow ok czyli uśredniają zaczynają 2 tydz kwitnienia mniej więcej. Czyli już dużo nie urosną do góry. Co do wilgotnosci to już powinieneś ja zbijac zeby max 55% bylo, a najlepiej 40-45%. Podloz cos pod donice i wyrównaj rosliny bo mają duże różnice we wzroście. Za kilka dni mozesz im zrobic porzadnego fryzjera. Zacznij już im podawac P i K 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli musisz mi uproszczonym językiem mówić co to P i K i które to nawozy czekam właśnie na osuszacz 🥺 a jeżeli chodzi o kwitnienie to tydzień dopiero podobno do 3 tyg może być do 60% ale wolę zapytać kogoś kto się zna a podłożyć właśnie już nie mam co za bardzo Gorilla tylko trochę niżej jest 🥺 @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow kawałek drewna, cegla, książka co kolwiek mozesz podłożyć byle się nie zawaliło. P i K to fosfor i potas, nie uważało się na chemii chyba 😏 co tam za nawozy masz? Z tą wilgotnoscia to teoretycznie tak, ale moim zdaniem lepiej zbijac wczesniej. Chociaz sam robilem grow w którym poniżej 75% mi nie spadalo i 0 plesni było, ale nie polecam jak coś 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli mam grow top max i calmag zrobiłem tak chyba wystarczy coś wymyślę książek nie dam bo uj je strzeli 😂 @Boczelli w sobotę akurat je obetnę i podleje chyba że pierw podlać później obciąć bo też nie wiem i całe doły tylko wyciąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) @PogromcaBaobabow serio masz problem z tym co podłożyć pod donice? Top bloom nie masz? Sam top max to malo. Najlepiej zrobić za razem. Wycinasz doly gdzies do 1/3 wyskokosci, do tego mniejsze slabo rokujące szczyty i liscie ktore przeszkadzaja Edytowane 15 Sierpnia przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) @Boczelli nie mam ale jak mówisz że też potrzebne to na następną uprawę też będzie 😜 to co top max tylko im podawać ? A pod doniczki właśnie nie mam co podłożyć książki jedynie ale mi szkoda muszę zobaczyć w piwnicy może coś znajdę @Boczelli ty dobra ja jestem ograniczony umysłowo 😂 Edytowane 15 Sierpnia przez PogromcaBaobabow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow top max to tylko melasa i kwasy humusowe i ma zerowe npk. Jest dobry jako dodatek, a nie główny nawóz na kwitnienie. Dokup sobie bio pk 5-8 od biotabsa albo bio bloombastic albo jakieś inne organiczne PK. Bez tego za chwilę rosliny będą glodne i zaczna się niedobory i uj z tego bedzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli mam Bloom tylko jestem debilem 😂 @Boczelli czyli Bloom 2ml na L i too 1 ml ? I podlać po cięciu czy przed ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow tak. Obojetnie kiedy podlejesz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli i jak przycinam to przy łodyżce czy tak jak zrobiłem że w połowie ? Bo słyszałem że łatwiej o infekcję jak za blisko się przytnie I takie szczyty mogę ciąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow tak Tak 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli to w sobotę idą pod kosę 😇 @Boczelli a powiedz mi mogę tak zrobić z następnymi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow no mozesz a czemu by nie, ale na takie treningi dużo lepiej sprawdza się sezony niz automaty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli ja wiem zostały mi nasiona jeszcze i zaczynam się właśnie bawić z sezonem bo mnie już te auto wk…. Tylko chciałem zrobić jak ten gość żeby miejsca zaoszczędzić i właśnie porównać z obecnymi które ile dadzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach