PogromcaBaobabow 173 Napisano 13 Sierpnia @Boczelli ok chętnie coś poczytam na ten temat dzięki śliczne kolejne chyba jednak lst z barberem będą nawet jak ma być trochę mniejszy płon ale za to będzie ład @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 14 Sierpnia Mam problem mianowicie taki że wilgotność jest wysoka nie wiem jak ją zbić mam dwa pochłaniacze ale nie ma skutku 65% ciągle chyba za dużo w tym stadium 🥵😟 Jak zgaśnie lampa dopiero będzie kryzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 14 Sierpnia @PogromcaBaobabow pochłaniacze nic nie dadzą, potrzebny osuszacz. Ile jest % w pomieszczeniu gdzie stoi box? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 14 Sierpnia @Boczelli 68 mm boxie 64 teraz 🥺 i to niby osuszacz chyba ze w złym miejscu jest Chyba że chodzi o elektryczny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 14 Sierpnia @PogromcaBaobabow to jest gowno💩 i jak widac nic nie daje, albo daje ma chwile. Jak chcesz serio zbic wilgotnosc to kup prawdziwy osuszacz elektryczny. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 14 Sierpnia Od 400pln najprostsze osuszacze się zaczynają. Ale na fajne i porządne że smart musisz wywalić 800pln. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 14 Sierpnia @WBB takie coś znalazłem a te odeślę jak coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 14 Sierpnia Ja kupiłem taki za 100pln do boxa 80x80x160 i po 24h odesłałem. Dopiero taki duzy za 400pln i 245W dał radę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 14 Sierpnia @PogromcaBaobabow za slaby raczej bedzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 14 Sierpnia Masakra już trochę się wykosztowałem na wszystko z czasem pewnie kupię ale teraz aż tyle nie mam jescze przydał by się z czasem nawilżacz jest może jakaś alternatywa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 14 Sierpnia Po co ci nawilzacz jak masz taką duza wilgotnosc? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 14 Sierpnia @Boczelli właśnie ostatnio tak myślałem czy kiedykolwiek będzie potrzebny i myślałem kupić na zapas w razie co bo wczoraj w mieszkaniu było no 40% tylko ale zostawiłem namiot do połowy otwarty i było 50+ w boxie kupił bym ten za 50€ ale jak ma nie działać to nie wiem już sam 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 14 Sierpnia @Boczelli dobra wziąłem taki za 50€ bo miałem kupony normalnie kosztował 80 1.2L pojemności 25m2 jak będzie lipa to też odeślę ale może będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli od kiedy się liczy w ogóle okres kwitnienia ? I od kiedy mają mieć 40-60% wilgotności ? Ja się jeblem one dziś dopiero miesiąc mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,171 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow kwitnienie liczy się od pokazania preflowerów. Od tego czasu jest zalecana taka wilgotność. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega mówimy o tych włoskach białych tak ? Czyli 3 tydzień 🥵 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega boję się o to miejsce 🥺🥺🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,171 Napisano 15 Sierpnia Ciasno tam masz. Zobacz relację u mnie jak powiększyłem delikatnie przestrzeń wieszakami do ubrań 😅. Lepiej żeby rośliny nie miały bezpośredniego kontaktu z boxem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega nie mogę znaleść @WymiataczMega na następna zrobię porządny lst i topping to nie będzie może tak ciasno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,171 Napisano 15 Sierpnia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach