Klaudix44 0 Napisano 9 Sierpnia Siemka, na wstępnie chciałam się przywitać jako nowa na forum ;) I korzystając z okazji chciałam zapytać, jakie lampy LED polecacie dla 3 pomidorków?! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 9 Sierpnia @Klaudix44 siemka Godzinę temu, Klaudix44 napisał: I korzystając z okazji chciałam zapytać, jakie lampy LED polecacie dla 3 pomidorków?! a powierzchnia jaka planowana? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaudix44 0 Napisano 9 Sierpnia @Tester kurde nie wiem jakie są dokładne wymiary, ale są w zwykłej szafie 😂😂 szafa przesuwna na wieszaki, nie wiem ile ona może mieć Xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 10 Sierpnia (edytowane) @Klaudix44 siema. To metrówka w dłoń i wróć z dokładnymi danymi to cos doradzimy 😉 Edytowane 10 Sierpnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 10 Sierpnia Siemanko 🙂 myślę żeby coś od spider farmer 150-200w 🙂 tylko gdzie ty te ubrania z szafy schowasz? 😅 Powodzonka ;-) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach