Mnich 70 Napisano 9 Sierpnia Na jednej roślince jest jak widać, ten jeden liść wygląda tak,.nie wiem czemu. Macie jakieś opinie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,065 Napisano 9 Sierpnia @Mnich na tym etapie przeważnie ten liść tak wygląda.... i odpadnie jako jeden z pierwszych. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 9 Sierpnia @WBB dzięki za odpowiedź... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 13 Sierpnia (edytowane) Kolejne liście piętro wyżej robią się podobne do tych pierwszych, wczoraj podlałem bio pk od biobizz z domieszką top max. Czy aby nie za dużo? Może to temperatura? Światło? Chociaż mam ustawione od jakiegoś czasu na 100% mocy, to dopiero od kilku dni takie liście się pojawiają... Wiecie co może być przyczyną? Edytowane 13 Sierpnia przez Mnich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,168 Napisano 13 Sierpnia @Mnich Możesz usunąć te kilka liści z dołu. Rośliny wyglądają na zdrowe 👍 i nabite aż ciemne💪. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 13 Sierpnia @WymiataczMega To są automaty,.nie bedzie problemu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,168 Napisano 13 Sierpnia Na luzie. Jak usuniesz te 3 liście nic się nie stanie. Już 100% mocy? Trochę za wcześnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 13 Sierpnia @WymiataczMega @WymiataczMega No tak myślałem, zmniejszyłem już. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach