Boczelli 3,301 Napisano 5 Października @Monako organiczna uprawa jest łatwiejsza moim zdaniem, a na pewno mniej przy niej roboty. Nawet jak będziesz miał pestki w topach to palenie nie straci duzo na jakości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 789 Napisano 5 Października @Grzechoczący Grzechotnik @Mr.Green @Boczelli @Tester stwierdziłem że wyrzucam tą roślinę bo znalazłem jesteście ok 7 mikro jaj więc stwierdziłem że wyrzucam pokoj w którym trzymałem namiot wywietrzyłem a jest 6 C namiot plus sprzęt wyczyściłem plus wstawiłem nawilżacz na max noo zobaczymy co dalej dzięki wszystkim za doradzenie itp ale @Tester zamknij fotorelacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 789 Napisano 5 Października I też do was pytanie takie już po faktowe czy taki kwiatostan jest się wstanie zapyli od hermy ? Został też spryskany z dwa razy tak porządnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 267 Napisano 5 Października Ogólnie wystarczy że na roślinie pojawia się pierwsze pistle nawet na wegetacji i jak się zapylą to wyprodukują pestki. Ale dopiero po przejściu na 12/12. Trzymałem ostatnio samca w wegboxie i jakieś femki obok miały już pistle, kilka pestek potem znalazłem i usunąłem zanim kwiatostany zaczęły się wytwarzać. W sumie to od razu widać że kulka się robi na starcie kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Października 20 godzin temu, Monako napisał: Ogólnie to mam serdecznie już dosyć tych upraw każda z nasionami nie wiem czy ja jestem zjebany genetycznie czy kurwa sprzęt mam za mocny jak na takie rośliny nie wiem ale co pare nasion w roślinie to norma... wywaliłeś roślinę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 789 Napisano 5 Października (edytowane) @Tester tak wywaliłem bo jeszcze parę jaj znalazłem a nie chce by mi zapyliło inne Edytowane 5 Października przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 267 Napisano 6 Października 11 godzin temu, Tester napisał: ale co pare nasion w roślinie to norma... wywaliłeś roślinę? Norma? no offence, ale po to robi się uprawę i selekcjonuje robi klony ito żeby to nie była norma. I nie obnizajmy normy! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Października 4 godziny temu, Wladimir napisał: Norma? no offence, ale po to robi się uprawę i selekcjonuje robi klony ito żeby to nie była norma. I nie obnizajmy normy! chodzi mi bardziej o nasiona różnych producentów że to norma jak pojawiają się jajca, nie powinno tak być ale który z producentów się bawi w jakieś selekcje... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 267 Napisano 6 Października No właśnie producenci powinni w to wnikac, dlatego producent jest producentem. Płacimy pieniążki to próby stresowe itp powinny być robione. Przede wszystkim trzeba pamiętać że konopie dążą do jednopiennosci. Dlatego klony klony i klony Oglądałem video od ghs i tam fajnie selekcja działa. Dla mnie to dobre i stabilne geny w eu. Ja robiąc nasiona selekcjonuje rośliny, ale nie pobieram klona i go nie stresuje. Brak mi zasobów na to... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach