Bzyku 0 Napisano 4 Sierpnia Jest w stanie ktos mi wyjasnic co jest powodem takich topow. Wyglada to jak jakas dzika trawa. zrobilem to na hydro. Oswietlenie led. Z odzywkami dostosowalem sie do tabeli. Chlodnia wody utrzymywala max 22 stopnie. wczesniej identycznie robilem kusha barney farms przez 3 lata i nigdy nie mialem takich problemow. Jak cos nie wyszlo to poprostu bylo mnie ale topy byly nowmalne. a tutaj poprostu wyrosla jakas trawa. Czy to mozliwe ze to jest wina ziaren ?? Zawsze kupowalem ziarna od produceta. Tym razem kupilem wpolskim sklepie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 4 Sierpnia @Bzyku chodzi ci o topy? taka genetyka się trafiła, genów masz tysiące i nie wiesz do końca na co trafisz,, czasami się trafią luźne topy tak jak u Ciebie tym razem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyku 0 Napisano 4 Sierpnia Czyli to wina ziaren ? Slyszalem ze jest bardzo duzo podrobionych ziaren. Kusha zawsze kupowalem od produceta i problemow nigdy nie bylo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 4 Sierpnia @Bzyku na to wygląda, a paliłeś może dobrze kopie, chociaż chyba nie są dojrzałe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyku 0 Napisano 4 Sierpnia Tam niema co palic. Na topie nie ma owocu tylko same liscie w sklepie powiedzieli ze ten rodzaj kwitnie 6 tygodni. Ja przetrzymalem 8 i nadal nic niema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,220 Napisano 4 Sierpnia Takie geny 🤷. Ja bym już po masło do sklepu leciał 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saw2222 0 Napisano 22 Sierpnia Cześć, może ktoś mi pomóc określić co to i czy da się to dobrze jeszcze jakoś wykorzystać? Rośnie to na prywatnej posesji u mnie w rodzinie, nikt nigdy nie próbował siać czegoś takiego w tym miejscu na 1000% czyli kwalifikuje to automatycznie jako samosieja, ale czy do końca tak jest i czy to dobrze wgl interpretuje? Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach