chmielson96 0 Napisano 29 Lipca Dzień dobry, zauważyłem pod lisciami takie kulki które odpadają po dotknięciu. Co to jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 29 Lipca Wyglada na mszyce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielson96 0 Napisano 29 Lipca @Boczelli a to się nie rusza i łatwo odpada. Wygląda jak jajeczka lub odchody czegoś. Ale nic nie zauważyłem więcej. Pod większością liści takie coś jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielson96 0 Napisano 29 Lipca Może @Tester będzie wiedział co to jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 29 Lipca @chmielson96 są lepsi tutaj, możliwe że mszyce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 29 Lipca @chmielson96 jajca robali to są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielson96 0 Napisano 29 Lipca @WymiataczMega czym to spryskać teraz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 29 Lipca @chmielson96 roślina już kwitnie? Ja wszystko olejkiem neem pryskam. Są też inne sposoby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 29 Lipca Nie zapominajcie że olej neem jest neurotoksyczny i nie powinno się go używać pozniej niż na wegu 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach