mati-M5 0 Napisano 27 Lipca 2024 Witam a więc pierwszy raz sądzę pod chmurką dostałem od kumpla nasiona niewiadomego pochodzenia . Nie mam pojęcia ile może rosnąć bo w sumie nie interesowało mnie to skoro nie wiem co to za nasiona co to za odmiana itp. po czasie wyrosła wyrosło takie coś czy mógł by mi ktoś i coś podpowiedzieć na temat tej rośliny ? Z góry dziękuję i pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,440 Napisano 27 Lipca 2024 @mati-M5 jeśli chodzi o konkretną odmianę to nikt nie zgadnie, pewnie jakaś hybryda włoski pokazała? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati-M5 0 Napisano 28 Lipca 2024 Kurcze szczerze to niby jakieś są niby nie 😕 niby tak jak by robiła sobie już te kwiatostany . Od zawsze lecę z automatami a może ktoś będzie potrafił chodziasz określić czy to baba czy kurde jednak ma jajca , w jakim ona jest stopniu zaczyna przechodzić może w kwitnienie ? Ogólnie wydaje się być ok owszem ma tam jakieś niedobory ale daje rady i kurde nie wiem co z nią dalej działać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano 28 Lipca 2024 Jeszcze się nie określiła 🤷. Zrobi to jak zacznie kwitnąć. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Jak wszystko dobrze pójdzie to ścinka w okolicach października . Roślina wygląda dobrze 👍. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati-M5 0 Napisano 28 Lipca 2024 Spoko dzięki za info 🙂 więc czekamy...😎 Pozdro... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach