wojtas22 5 Napisano 27 Lipca Siema czy na tym zdjęciu mogę zacząć już odliczanie wejście w pierwszą faze kwitnienia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,404 Napisano 27 Lipca @wojtas22 nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 5 Napisano 27 Lipca @Tester ok w takim razie pomyliłem się w obliczeniach amnezji haze ale teraz wiem ze ma 65 dni ile byś jej jeszcze dał czasu do ścinki? Bo na royal queen seeds jest napisane 10-11 tygodni a jak patrzę na innych stronach to nawet 12 tygodni. Zastanawiałem się żeby dzisiaj ścinać ale czytałem że sativa potrzebuje wiecej czasu. Trichomy są mleczne i trochę bursztynowych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,404 Napisano 27 Lipca @wojtas22 z tydzień dla szczytów większych, możesz na raty ścinać bo dół jeszcze raczej dłużej potrzebuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 5 Napisano 27 Lipca @Tester @Tester @Tester mam jeszcze jedną amnezie ona zaczeła kwitnąć jakieś 3 dni wcześniej. Jak myślisz będzie już za tydzień gotowa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,404 Napisano 27 Lipca @wojtas22 możliwe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 5 Napisano 28 Lipca Mam jeszcze pytanie a nie chce zakładać już następnego postu a wiec fat banana auto 12 tygodni krzak rośnie od początku 12/12 ze względu na inne sezonówki nie mogłem zmienic czasu na 18/6. Topy są słabo zbite jak by puste w srodku ale za tydzień chce dać jej wiecej światła jak wyjmę odmiany sezonowe . Pytanie czy bedzie jeszcze coś z niej czy zmiana czasu coś pomoże? @Tester a może mógł bym juz teraz zmienic czas 18/6 nie szkodząc dla odmian sezonowych ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,404 Napisano 28 Lipca Godzinę temu, wojtas22 napisał: a może mógł bym juz teraz zmienic czas 18/6 nie szkodząc dla odmian sezonowych ? możesz Godzinę temu, wojtas22 napisał: Pytanie czy bedzie jeszcze coś z niej czy zmiana czasu coś pomoże? wychodzi że taka genetyka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,230 Napisano 28 Lipca @wojtas22 sezonowym jak zmienisz światło to mogą rewegować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach