Gość Napisano 27 Lipca Growbox: Brak Lampa: Mars Hydro FC3000 (300w) Ziemia: Biobizz Light Mix 2x Skrzynia 50/60L Nawozy: Drożdże BIOTABS PK BOOSTER KOMPOST TEE BIOTABS BIO PK 5-8 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BIOBIZZ ROOT-JUICE BIOBIZZ TOP-MAX TYKO TYCH NAWOZÓW UŻYJĘ! Nasiona Chce sprawdzić jak będą zachowywać się automaty w jednym miejscu ponieważ planuje kupić 2x skrzynkę 120x120 zamiast wiader/doniczek na następne grow. Do drugiej skrzyni zabrakło mi z 20L ziemi dokupię i potem dosypie. Pierwsza skrzynia już uzbrojona w nasiona druga jeszcze kiełkuje na papierze ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 27 Lipca @Tatito od razu moge Ci napisac, ze jest to zly pomysl. Przekonasz sie o tym na flo...😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca (edytowane) @moonkaa coś więcej mistrzu? chodzi o papu dla dziewczynek? Edytowane 27 Lipca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 27 Lipca @Tatito mam podobny zestaw nawozów. Coś z azotem na weg? Czy weg bez nawozów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 51 minut temu, WymiataczMega napisał: @Tatito mam podobny zestaw nawozów. Coś z azotem na weg? Czy weg bez nawozów? Azotem mam zamiar Boom Boom spray je nabić zapomniałem dopisać, w 3 tygodniu jakoś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 27 Lipca @Tatito chodzi o papu🙂 na flo beda sobie wyjadaly wartosci odzywcze z ziemi a w przypadku ewentualnych niedoborow lub nadmiaru nie ogarniesz tego. 1 jednej skrzyni masz po kilka sztuk. Niech ze 3 maja zupelnie inne zapotrzebowanie i... dupa🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 3 minuty temu, moonka napisał: @Tatito chodzi o papu🙂 na flo beda sobie wyjadaly wartosci odzywcze z ziemi a w przypadku ewentualnych niedoborow lub nadmiaru nie ogarniesz tego. 1 jednej skrzyni masz po kilka sztuk. Niech ze 3 maja zupelnie inne zapotrzebowanie i... dupa🤷♂️ Kurde to jak w ogródku rośnie wszystko razem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 27 Lipca @Tatito a naturze rosnie w ziemi, ktora ma w sobie wszystko czego potrzebuja rosliny. Tutaj to Ty dodajesz im witaminek. Jeszcze przypomnia Ci sie moje slowa🙂 widziaoem juz duzo prob takiego szadzenia i nigdy nie skonczylo sie to sensownie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 6 minut temu, moonka napisał: @Tatito a naturze rosnie w ziemi, ktora ma w sobie wszystko czego potrzebuja rosliny. Tutaj to Ty dodajesz im witaminek. Jeszcze przypomnia Ci sie moje slowa🙂 widziaoem juz duzo prob takiego szadzenia i nigdy nie skonczylo sie to sensownie Ok w najgorszym wypadku w skrzyni zrobię przegródki ale nie chciałem tego robić, żeby było jak w ogródku 😄 Można jakiegoś linka do takiej fotorelacji? kurde zobaczyłbym jak to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 27 Lipca @Tatito takie skrzynie maja racje bytu tylko w przypadku living soil @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca Tak czy siak jestem ciekaw co wyjdzie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia Nic tu nie liczymy tylko obserwujemy rozwój ^^ nie wiem kiedy wyszły nie było mnie :( WW ma wyjebane i nie wyszedł ;c Dosypałem trochę ziemi ale zaczekam aż się wyciągną jeszcze to dosypie do fulla Za 2/3 dni pierwsza dawka drożdży. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach