majger 10 Napisano 26 Lipca Na jednej roślince wyskoczyło takie coś (druga takiego nie ma) co to może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 26 Lipca @majger tylko na jednym liściu? Wygląda na uszkodzenie mechaniczne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 26 Lipca @WymiataczMega Kilku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 26 Lipca Pod liściami nie ma robaka? Obejrzałeś dobrze? Nie sypnęło ci się nawozu na nie? @majger @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 26 Lipca @WymiataczMega Muszę zobaczyć czy nie ma robaków. Nawóz dawałem tylko przy na łodygę więc nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 26 Lipca @majger kontroluj czy nowe liście idą zdrowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 26 Lipca @WymiataczMega Te robaki sprawdzę koło 23 bo mnie na razie nie ma, i będę kontrolował 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 27 Lipca @WymiataczMega robaków żadnych nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 27 Lipca @majger to kontroluj nowe listki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 28 Lipca @WymiataczMega nowe rosną dobrze a co do tamtym to przyjrzałem się lepiej i widzę że wyskoczyło to prawie na każdym liściu. Najgorszy wygląda tak: (roślinka która rośnie obok jest czysta, tylko z tą coś się stało) @WymiataczMega powinienem te najgorsze liście usunąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 28 Lipca @majger daj zdjęcie całej rośliny. Łatwiej będzie coś wymyślić 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 28 Lipca @WymiataczMega zaraz podeślę @WymiataczMega @WymiataczMega Dodam jeszcze ze ma dodawane od czasu do czasu nawóz, podlewana raczej odpowiednio. Miała sypane przeciwko ślimaka i ziemia też nasypana własną z odpowiednią ilością PH 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 28 Lipca @WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 28 Lipca @majger wydaje mi się że nawozy mocno weszły. Na nowych oby też nie wychodziło. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 28 Lipca @WymiataczMega Przestać dawać jej nawozy na razie? I urwać te mocno zepsute czy już zostawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 28 Lipca @majger ja bym nie dawał na razie. Usuń te najgorzej zniszczone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach