wolf32 5 Napisano 25 Lipca Cześć wszystkim! Jestem nowy w temacie uprawy medycznej marihuany i chciałbym zacząć swoją przygodę z hodowlą. Szukam gotowego growboxa, który pomoże mi na starcie. Zależy mi na sprzęcie, który jest łatwy w obsłudze i odpowiedni dla początkujących. Czy macie jakieś rekomendacje lub sprawdzone modele, które warto rozważyć? Każda rada będzie dla mnie cenna! Dzięki z góry za pomoc! 😊. Albo ewetualnie jakis poradnik jak samemu taki zrobić tanim kosztem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 25 Lipca Witam. Jaki rozmiar boxa? Jakiś budżet? Szukaj zestawu np z marshydro bądź spider farmer. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 25 Lipca No powiem szczerze jestem w tym zielony chciał bym się tak zmieścić w granicach 300,500 zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 25 Lipca @wolf32 w tym budżecie to sam namiot Jak chodzi o zestawy Mars hydro czy spider farmer to zmień PLN na € i będzie git Bez ziemi doniczek nawozów i roznych pierdół 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 25 Lipca Hmm tak myślałem że to będzie drogie a ja dopiero zaczynam co proponujecie wystarczy np hodowla w samej doniczce i balkon ma to sens? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KomendaStołecznaPolicji 7 Napisano 25 Lipca (edytowane) Jak masz taki budżet to lepiej zrób outdoora. Dobry zestaw na lata: Growbox: 1m2 - 400 PLN LAMPA LED MARS HYDRO 480w - 2000 PLN Donice 4x AirPot - 25L 300 PLN Wiatraki mieszające - 300-400 PLN Wyciąg z filtrem 400 PLN Wtłaczający 200 PLN odzywki 200 PLN Ciężko za 500 PLN zrobić coś solidnego. Powodzenia Edytowane 25 Lipca przez KomendaStołecznaPolicji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lipca 10 minut temu, wolf32 napisał: Hmm tak myślałem że to będzie drogie a ja dopiero zaczynam co proponujecie wystarczy np hodowla w samej doniczce i balkon ma to sens? Że nikt jeszcze nie napisał hodować to możesz świnie ^^. Uprawiamy, tak jak robisz to w odpowiednim czasie to ma to sens @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 25 Lipca A pc box na początek ? , a jak nie no to doniczka i balkon mi zostaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 26 Lipca ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 26 Lipca @wolf32 trochę późno na uprawę balkonową. Możesz spróbować. Zobaczysz czy zabawa z dziewczynami 😉 ci siedzi. Wtedy jakiś box może sobie skompletujesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 26 Lipca No to pobox ale nwm jak taki zrobić 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 26 Lipca @wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 26 Lipca To bedzie trudniejsze niż myślałem xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 26 Lipca Zrobił by mi ktoś takiego boxa oczywiście zapłace dam po prostu komuś zarobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 26 Lipca @wolf32 nie przesadzaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 26 Lipca Nie mam takich umiejetnosci do skrecania itd a tym bardziej tam trzeba będzie lutować pewnie te wszytkie kable jakoś połoczyć a serio chce medyczniaka od paru lat 10 lat na depresje sie leczę i teraz mam na bóle po wypadku samochodowym prosiłem się lekarzy o jakąś alternatywe to nie tylko tabletki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 26 Lipca @wolf32 w prawo zakręcasz w lewo odkręcasz, do kabli jakiś poradnik na yt i jazda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 26 Lipca Sam zrobisz to satysfakcja większą będzie. Ja nawet jak czegoś nie potrafię zrobić to i tak mówię że inni robią to i ja zrobię 😅. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 26 Lipca A jak będziesz nawijał że nie umiesz to się nigdy nie nauczysz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 26 Lipca Ludzie po garazach buduja bomby czy inne wynalazki a Ty piszesz, ze nie poskrecasz sobie malej szafeczki?😅 czasami zaczynam watpic w ludzi gdy czytam takie teksty🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach