Boczelli 3,159 Napisano 4 Sierpnia @wolf32 https://marshydro.eu/products/ts-600-completed-grow-kits/ Tu masz o niebo lepszy zestaw za prawie takie same pieniądze, na forum masz kod na 10% znizki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 5 Sierpnia 7 godzin temu, Boczelli napisał: @wolf32 https://marshydro.eu/products/ts-600-completed-grow-kits/ Tu masz o niebo lepszy zestaw za prawie takie same pieniądze, na forum masz kod na 10% znizki A jest jakaś Polska strona z tym zestawem ? ja juz mam tak namieszane a jeszcze nic nie zaczołem xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 5 Sierpnia @wolf32 no przeciez masz tam wysyłkę na PL i to oficjalna strona na Europę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 5 Sierpnia A gdzie kupie tania ziemie do tego zeby już nie przesadzać nic obi znajde taka ? bo chiałem to wszytko w jednym sklepie zamowić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,063 Napisano 5 Sierpnia @wolf32 w tym linku co dawałeś maja też Lightmix jak chcesz mniej nawożoną. Ja w Lightach nie robię ale liczę się z tym, że może mi na początku troszkę rośliny powykręcać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 5 Sierpnia Nie ma serio takich ziem w obi czy tym podobnym sklepach bo jednak kupie te boxa https://marshydro.eu/products/ts-600-completed-grow-kits/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,166 Napisano 5 Sierpnia @wolf32 dobry wybór. Growshop jedynie stacjonarnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 5 Sierpnia A z takich zwyczjnych ziem dostępnych w marketach to jak byscie polecili ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 5 Sierpnia 3 godziny temu, wolf32 napisał: A z takich zwyczjnych ziem dostępnych w marketach to jak byscie polecili ? A gdzie macie ten kod rabatowy bo nie mogę znaleść na tego boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,063 Napisano 5 Sierpnia @Boczelli dawaj tego koda bo ja go nie widzę a leń jestem żeby kopać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,166 Napisano 5 Sierpnia Mars10 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,063 Napisano 5 Sierpnia Aaaa.... to jest chyba tajny kod i każdy powinien go na pamięć znać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 5 Sierpnia @WBB @wolf32 Mars10 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 5 Sierpnia OK działa dzięki i elegancko 1290 mnie wyszło z przesyłka pod dom z tym kodem i 1000 % lepszy zestaw dzięki bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 5 Sierpnia Na zdrowie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 5 Sierpnia Jaką polecacie teraz odamiane medyczna dobra na deresje i wszelakie bóle mięśni stawów bo głownie dla tego w to inwestuje no i żebym nie musiał długo czekać na zbiory @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,166 Napisano 6 Sierpnia @wolf32 odmian jest multum. Poczytaj opisy i wybierz coś odpowiedniego. Relacja z uprawy będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 6 Sierpnia Pewnie tak bo robię to 1 raz xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 7 Sierpnia Pozostaje mi tylko ten pc ale ile z tego g moża uzyskać i jak takie coś zmontowac właśnie ja nie umiem takich rzeczy montowac za bardzo może mi ktoś za kase taki złożyć max 2 rośliny Albo gdzie takiego można kupić gotowego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,166 Napisano 7 Sierpnia Widziałem na przykład z walizki grow box 😁 🤦 🤦🤦🤦🤦🤦 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach