Skocz do zawartości
moonka

3x Double Cookies, 3x Strawberry Cola Sherbet, 3x Cash Express, 2x Critical. Box 1.2 x 0.9m. Ledy 720W i pelna organika

Rekomendowane odpowiedzi

Testuje wlasnie truskawke po miesiecznym detoxie🙃 topy stracily duzo na objetosci oraz nie sa tak zbite jak moglo sie to wydawac przy scince. Zapach zaczyna robic sie slodki ale potrzebuje jeszcze czasu w sloikach. Smak... w trakcie palenia raczej bez szalu ale po wypiszczeniu chmury zostaje wyrazny owocowy posmak. Upier..a tak jak powinno ale moja opinie jest malo miarodajna przez przerwe w paleniu. Na ta chwile daje 6/10🙂

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiefu co raz wiecej i zaczalem sie zastanawiac co zrobic z taka iloscia😅 poczatkowo chcialem zrobic hasz ale nie przepadam za nim i nie przejaram takiej ilosci. Kupilem wiec praske do kiefu. Poprasuje to w ladne bloczki i popytam kogo trzeba czy nie chce konkretnego zabijacza😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli to miseczka od krolika😂 susze max ile sie da i mroze. Rekawiczka na reke i przecieram przez sitko co chwile nim potrzasajac. Znalazlem taki sposob w necie i dziala chociaz troche zielonego tez przelatuje ale o tym tez wspominali🙂

@moonka @Boczelli jak myslisz ile moze byc warty taki pylek? Myle, ze mam kogos kto mogl by go przygarnac ale nie wiem ile za niego zawolac😂😅

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@JarzynaSWDN to zalezy od grupy odbiorcow. Hasz poszedl by szybciej ale taniej bo to tylko hasz. Pylek moze byc czyms "wow" i mozna by na nim przycudowac z cena🙃 zobacze ile wyjdzie wszystkiego, zrobie kostke i pomysle co z tym zrobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka gadaj jak tyle tego kiefu pozyskałeś? Bo dla mnie to jest najcenniejszy materiał. Z trymu to robisz czy jakoś całe topy wytrzepujesz? Wytrzepując tak topa obniża mu się automatycznie "kopa"?

Ja na razie z dna słoików tylko pozyskiwałem. A ostatnim razem musiałem wszystkie słoiki oddać jako opakowanie 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB nie no z lisci z trymu to robisz. Suszysz materiał potem mrozisz i przepuszaczasz przez siatke lub kilka siatek i voilà 

@moonka jak zbijesz to kostkę to nie potraktują tego właśnie jako hasz? Wiem że odbiorcy to ignoranci ciezko trafić kogoś kto sie zna tak jak my 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli ja ostatnio miałem tylko takie małe pudełko tego trymu, którego i tak już zjarałem jak się materiał skończył 🙂 

Zawsze lufa nabita kiefem wie, że czuję przed nią respekt 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi