Skocz do zawartości
moonka

3x Double Cookies, 3x Strawberry Cola Sherbet, 3x Cash Express, 2x Critical. Box 1.2 x 0.9m. Ledy 720W i pelna organika

Rekomendowane odpowiedzi

@WymiataczMega @WBB @Lady Green tak tez wlasnie kiedys slyszalem ale nigdy tego nie sprawdzalem. Tak wlasnie myslalem ale wolalem zapytac ludu😉 w takim razie w projekcie szafa kazdy ped bedzie lamany😁😁😁

W boxie wszystko po staremu czyli wrocila trzecia lampa. Od razu widac, ze pokrycie swiatlem jest rownomierne. Przyszedl mi rowniez sterownik wifi do lampy i dupa. Nie dziala... laczy sie z lampa, przechodzi cala konfiguracje ale z automatu sciemnia leda do jakis 20% i nie reaguje na zadne zmiany. Dziwne, ze nawet nie dziala on/off... Trudno przynajmniej sprobowalem🙂

20241108_154012.jpg

20241108_154023.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Kolejne roszady w boxie a mianowicie zmiana filtra na beben od pralki😂 maluszek juz nie wyrabial filtrowac tego smrodku i trzeba bylo dzialac. Leciutko musialem obnizyc leda ale doslownie ze 3cm wiec niewiele to zmienilo🙂 przy okazji zwiekszylem moc z 60% do 70% i tak juz zostanie do konca

Na deser zdjecie topow w porownaniu z flaszka octu😂 tylko to mialem pod reka bo nim reguluje ph. Polecam kielecki tak jak majonez👍😂

20241108_213744_compress52.jpg

20241108_213817_compress51.jpg

20241108_213827_compress7.jpg

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli nie jeb..e😁 Sprawdzone w bojach w poprzednim grow. Wisial tam dokladnie na takich samych sznurkach. Lampa powieszona na 2 kompletach stalowych linek w razie gdyby jednak filtr jakims cudem uwolnim sie ze sznurkow. W sumie nie ma opcji aby to pierdyklo bo siedzi on jeszcze na wentylatorze a ten tez jest dobrze podwieszony

Ok spotkajmy sie po srodku i jeb..c Hellmann's a w szczegolnosci babuni😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dzien podlewania. Dzisiaj po raz ostatni wleciala herbatka. Rano po 10 dostaly jej po okolo 600ml a przed chwila dodalem im kolejne 0.5litra wody z pk. Znowu 5ml na litr🙂 ziemia pokryta jest w calosci fusami z compostu i nie przypomina juz ziemi😂przez ostatnie dni nie widac jakis wiekszych zmian. Szczyty powoli nabieraja masy a pistile zmieniana kolor na brazowy. Odcialem malutenki kawalek kwiatu z dolnych partii truskawki i tak sie prezentuja. Mysle, ze w tygodniu dostana ostatnie pk i do konca woda. Ich koniec wypadnie mam nadzieje w okolicach poczatku grudnia moze konca pazdziernika🙂

20241110_135536.jpg

20241110_135559.jpg

Screenshot_20241110_140955_File Manager +.jpg

Screenshot_20241110_141003_File Manager +.jpg

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Robi robotę też go mam

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, moonka napisał:

@Lady Green w powietrzu kiepsko bo reka lata i nic nie widac😂

Czyli jak z każdym 😐ja kupiłem ostatnio lupę jubilerska i zobaczę jak to się sprawdza bo te wszystkie mikroskopy mnie wkurwiaja delikatnie mowiac 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie wygodą jest że z ręki można cały box przejrzeć ,a jak chce foto to mam listwy żeby nie zastało ścian stawiam na tym i jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@TaTTiTo moze mala nieformalna ale to @Boczellizaczal🤣 i wszystko dla czystego funu bez spiny🙂

No obsypane szronem sa konkretnie. Moze nie wszystkie ale sa sztuki gdzie jest go naprawde duza ilosc

Jesli o duzych topach to wlasnie musialem jednego podeprzec bambusem. Kladl sie na doniczke obok i bylo kwestia czasu kiedy by sie zlamal😅 a moze dazyl do autozaglady...😂

20241111_102552.jpg

20241111_102709.jpg

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@TaTTiTo jak rywalizowac to tylko z najlepszymi 😅

A tak serio to ja walcze, ale z warunkami. Bo owszem da sie tak uprawiac, ale rekordow to nie idzie wykręcić przy 14stopniach i 80% rh 😁 Ale moze na koniec sie jeszcze milo zaskocze.

@moonka szybciej Ci te kwiatki dochodzą, ja mam wrazenie jakbym bym 1-2 tyg w tyle, ale też powoli bede szykował bambusy 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi