Gusiia 0 Napisano 17 Lipca Witam jutro mam badania krwi i chciałbym się upewnić czy mogę poniższe wyniki interpretować jako negatywne czy raczej jest się czym martwić? Z góry dzięki i Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 17 Lipca @Gusiia zalezy kiedy zazywales. Tutaj masz negatywny, ale we krwi utrzymuje się dużo dluzej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gusiia 0 Napisano 17 Lipca Będzie z 25dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tralala 59 Napisano 17 Lipca 20 minut temu, Gusiia napisał: Będzie z 25dni Zależy jakie stężenie jest uznawane za to że coś jest. Z doświadczenia - paląc dzień w dzień po sztuce przez pół roku i robiąc ostatnią sesję w piątek wieczór w niedzielę o 10 rano miałem 2,1ng/ml Paląc przez tydzień urlopu do piątku w niedzielę popołudniu wyszło 1,1ng/ml Testy raczej porządne bo w szpitalu. Z ust Pana Policmajstra - weź se zrób zwei wochen pause zanim znów wsiądziesz za kółko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gusiia 0 Napisano 17 Lipca No dobra ale tak realnie to takie standardowe testy na mocz i na krew w wojewódzkim ośrodku to wykryje mi coś czy raczej przejdzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tralala 59 Napisano 17 Lipca W moczu utrzymuje się krótko jeżeli palisz okazjonalnie nie powienno wyjść nic po upływie 3dni. We krwi to już inna bajka, ile, jak długo w jakiej jesteś kondycji... Czasem starczy tydzień, czasem trzy a są ekstremalne przypadki że utrzymywało się po pół roku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach