Mr.Squn 61 Napisano 15 Września 2019 Siemanko, Gra ktoś może w gta v na PC ^^?? Mamy sprawdzoną ekipę i szukamy chętnych i aktywnych grajków ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Września 2019 @Mr.Squn zagrał bym ale niestety mój komp mi na to nie pozwala ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 15 Września 2019 Grafika za słaba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Września 2019 @Mr.Squn tam wszystko jest za słabe, nigdy nie miałem jakoś komputera "na czasie" zawsze był wiele lat do tyłu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 15 Września 2019 Aż tak tragicznie? ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Września 2019 no ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Września 2019 Only Xbox Konsole to przyszlosc, juz niedlugo calkowicie wypra z rynku pcty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 15 Września 2019 Proszę cię, posiadam konsole poczynając od starego Pegasusa i nadal jestem zdania, że konsole reprezentują biedę ? Większość gier nie wspiera takich konsol jak np ps3 czy xbox.. A w kwestii Xbox one czy ps4 płacenie miesięcznego abonamentu jest nieco śmieszne.. Kupujesz grę za 2 bańki a żeby grać z kumplem musisz wybaśkować kolejne 40-60 zł na abonament xd Komfort grania trochę się różni i wiadomo.. Zależy kto co lubi. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 15 Września 2019 I to nie komputer w ciągu roku spada z ceny praktycznie o 1000 zł ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach