lunatyk44 135 Napisano 17 Lipca Na poczatku lecimy z dekarboksylacja metoda sous vide. 20g popcornu pociete na mniejsze kawaleczki, zapakowane prozniowo i do gara.. 90 - 92⁰C przez 2,5h. Jesli znajde potem czas zrobimy od razu oliwe w "slow cooker". Temat Fat Banana - swojaczek✌️ 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Lipca Jakie urządzenia będą mi do tego potrzebne? Pozdrawiam 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 17 Lipca @WymiataczMega jak gotujesz to masz je w domu 😉 . - slow cooker - wolnowar. dekarboksylacje mozna zrobic w piekarniku, nie musisz specjalnie kupowac zgrzewarki prozniowej i grzalki 😃. Ale jakbys przypadkiem mial to polecam wolowine - sztos! Piers z kurczaka w sosie siracha mmm 🤣🙃 odpowiadajac na pytanie - zgrzewarka prozniowa, worki do pakowania, urzadzenie sous vide, wolnowar potem sito i gaza (pielucha tetrowa albo filtr do kawy itd.) dobra, gotowanko gotowe. Zostawiam w kapieli niech przestygnie i cisnienie sie unormuje 🙃🤣. A wiec spacerek z pieselem, potem rower i jak starczy czasu lecimy dalej ✌️ PS o 1 w nocy musze ruszyc cztery litery, praca ... 🫢🤷 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 17 Lipca @lunatyk44 tyle pierdolenia zeby zrobić oliwę z ziołem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 18 Lipca @Boczelli oliwe z ziola nie oliwe z ziolem.. dla ciebie moze pierdologia, dla mnie bardziej przyjemnosc 🤷. pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 135 Napisano 18 Lipca teraz 3h w wolnowarze, potem na noc do stygniecia. jutro przeleje i w weekend jesli bede mial czas stestuje 🙃. temperatura na zdjeciu. Pozdrawiam grupowiecze ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach