Mocarella 1 Napisano 16 Lipca (edytowane) Siemanko chciałbym podpytać o jakiejś porady jak mogę Pani Tropicana Cookies Auto od FastBuds dodać wigoru. 15.07 ma już 4 tydzień życia, a po krótce wyglądało to tak że spot na którym kiełkował i wegetował przez pierwsze 3 tygodnie, zawiódł mnie pod względem dostępności słońca (korkony drzew mocno ograniczło jej dostęp do słońca) więc 9.07 przesadziłem ją w dogodniejsze miejsce, gdzie korzysta z 100% słońca w ciągi dnia. (trochę zamuliłem sprawę) nie zmienia to faktu że przydadzą mi się jakieś porady i sugestje co mogę zrobić by polepszyć jej stan. Może jakiś trening LST tego typu? Jakie mieszanki robić? Nawozy jakimi dysponuje: -Biobizz TRY-PACK OUTDOOR (FISH-MIX,BIO-BLOOM,TOP-MAX) -Biobizz Acti-Vera -Cal-Mag Advanced Nutrients -BUD CANDY Advanced Nutrients (Fotki niżej) <-- 2/07 stary spot Z góry dzięki za wszystkie porady i sugestie, Miłego 😆 Edytowane 16 Lipca przez Mocarella @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 16 Lipca @Mocarella ziemia kupna czy ze spotu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mocarella 1 Napisano 16 Lipca @Kibic niestety ze spotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 16 Lipca @Mocarella i masz odpowiedź lipna ziemia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mocarella 1 Napisano 16 Lipca @Kibic Warto się tym interesować czy odpuścić temat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 16 Lipca @Mocarella to ma 4 tygle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mocarella 1 Napisano 16 Lipca @Adi_ejol aż ciężko uwierzyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 16 Lipca @Mocarella jak to automaty to trochę lipa bo straciły czas na rozwój @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Lipca Dokładnie,jak automaty to lipa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mocarella 1 Napisano 17 Lipca Będzie coś z tego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Lipca Możesz trzymać i sprawdzić. Jeżeli rzeczywiście ma 4 tygodnie to zaraz powinna kwitnąć. Dajmy na to że przez okres kwitnienia urośnie maksymalnie drugie tyle. Sam odpowiedz sobie na to pytanie czy coś z tego będzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach