hansik56 0 Napisano 15 Lipca Witam. Jestem początkujący mam trzy roślinki. Na jednej zaczęły pojawiać się takie białe kropeczki na liściach, i dziś zobaczyłem że na jednym liściu jest jak by wygryzione nie wiem czy to.moglo się wypalic jak podlewałem?I takie włoski mam koło topów, ale to chyba naturalnie nie jest to pleśń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 461 Napisano 15 Lipca Hmm, przędziorek? Weź lupę i dokładnie liście od dołu posprawdzaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansik56 0 Napisano 15 Lipca 1 minutę temu, MiraiiNikki napisał: Hmm, przędziorek? Weź lupę i dokładnie liście od dołu posprawdzaj. To muszę szybko kupić gdzieś. A jak to zwalczyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 15 Lipca @hansik56 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansik56 0 Napisano 16 Lipca Dziękuję bardzo. Zamówiłem takie coś już myślisz że okej czy popali liście ? I jak będę psikał to starać się omijać topy ? Dziękuję za pomoc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 16 Lipca @hansik56 zobacz na jakie szkodniki ten preparat, raczej topom nie powinien zaszkodzić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansik56 0 Napisano 16 Lipca @Tester Wysoce skuteczny, nieprzyjazny dla pszczół środek do zwalczania owadów ssących, takich jak mszyce, owady łuskowate, wełna i wełnowce, przędziorków, wciornastków, mączlików i cykad, idealny dla wszystkich roślin ozdobnych, owoców ziarnkowych i kalarepy Jest na ten pedziorki. Dziękuję ci bardzo za pomoc 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach