Adi_ejol 398 Napisano 14 Lipca Siema, może ktoś miał podobną sytuację i powie jak sie skończyło u niego, bo mi 49,99e zawisnęło gdzieś w czasoprzestrzeni i nikt nie wie gdzie jest a tymbardziej nikt nie kwapi sie do zwrotu, ale do rzeczy: Zamawiałem śmigło przez oficjalną strone marsa, płatność wybrałem kartą, podałem dane i potwierdziłem proces przez aplikacje, po minucie na stronie wyjebało komunikat, że płatność sie nie powiodła i cofnęło mnie do ponownego wyboru płatności, zapłaciłem paypalem i wszystko poszło. Potem na moim koncie bankowym zobaczyłem tą wcześniejszą płatność ze statusem "zablokowane" więc myślałem, że mi siano na konto wróci następnego dnia, ale następnego dnia status zmienił się na "zaksięgowane". Napisałem do sklepu, że z jakiegoś powodu siano poszło dwa razy i proszę o zwrot, ale oni nie widzą pieniędzy na swoim koncie. W banku mi mówią, że pieniądze są na koncie sklepu i zgłaszają reklamacje płatności i mam czekać 15 dni roboczych, żeby sie dowiedzieć, czy odzyskam w ogóle pieniądze. Miał ktoś wcześniej takie cyrki z nimi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 14 Lipca @Adi_ejol hajs pewnie wróci ale dopiero za jakis czas. Ja na zwrot na paypal od mars hydro tez czekalem dosyc dlugo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 14 Lipca @Boczelli ale ten przelew z którym jest problem nie był przez PayPal, i bank twierdzi, ze siano jest zaksięgowane u marsów a ci znowu twierdzą, że nic nie mają A ja szary człowiek muszę czekać na jakieś zajebane reklamacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 14 Lipca @Adi_ejol chodzilo mi o to ze pewnie ogarniają burdel raz na jakis czas, a nie codziennie i wtedy robia zwroty. Wątpię żeby przywalili w chuja o 50e. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 14 Lipca @Boczelli no brzmi to sensownie ale na chuj gadają że nie mają tego siana na koncie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 14 Lipca @Adi_ejol zapłaciłeś karta kredytowa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 14 Lipca @Boczelli ta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 14 Lipca @Adi_ejol spokojnie, dostaniesz zwrot. A przynajmniej w uk byś dostał bez zawracania sobie tym głowy. Jeśli chcesz mozesz zgłosic do banku ze platnosc poszła 2x a towar dostałeś i zamawiałeś tylko x1. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 14 Lipca @Lady Green no ja zgłaszałem do banku to puścili wniosek z reklamacją płatności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 22 Lipca Jakby kogoś interesowało, po 8 dniach mars hydro dalej twierdzi, że pieniędzy nie mają, a bank odrzuca reklamację transakcji xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 22 Lipca @Adi_ejol a to chuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 22 Lipca @Boczelli chuj to ja i to jak widać głupi, i co mogę poradzić xD Podpalić sie pod bankiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 22 Lipca Bank podpal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Lipca 🔥🔥🔥🔥🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 23 Lipca Aktualizacja ostateczna (mam nadzieję): po napisaniu wiadomości, że będę zmuszony rozgłośnić sprawę aby przestrzec następnych kupujących nagle moje pieniądze się znalazły xD banda chuja Banda kurwa miękkich chińskich faj 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach