Dominika3 102 Napisano 13 Września 2019 Hejka Wszystkim Post to bardziej informacja niż sugestia co do spraw technicznych związanych z forum ? Chciałabym poinformować Was jak i zaprosić do dołączenia do nowo utworzonego klubu dla ogrodników którzy posiadają swoje ogródki w pomieszczeniach, ale oczywiście każdy nowy członek jest mile widziany, także zapraszam Wszystkich zainteresowanych Pomóżmy w rozwijaniu tego forum bo jest naprawdę zajebiste, a sama społeczność która na nim się znajduje jest po prostu nieoceniona. I właśnie to dało mi sporej motywacji do stworzenia owego klubu Pozdrawiam z zielonego ogrodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 13 Września 2019 (edytowane) ja wbijam tylko trzeba ustawić tematy w klubie aby móc pisać w nim ? Edytowane 13 Września 2019 przez Kometa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 13 Września 2019 @Kometa Dokładnie - czekałam tylko na reakcję i ilość chętnych osób z którymi wspólnie chciałabym poprowadzić resztę ? Także dawajcie w tym poście tematy a na pewno wszystkie omówimy i te najbardziej odpowiednie dodamy do naszego klubu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 13 Września 2019 lepiej w klubie włączyć możliwość pisania tematów jak kometa mówi bo może ktoś dołączyć i nic nie napisać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 13 Września 2019 10 minut temu, Tester napisał: lepiej w klubie włączyć możliwość pisania tematów jak kometa mówi bo może ktoś dołączyć i nic nie napisać Aha czyli to trzeba także zaznaczyć przy utworzeniu? A to nie wiedziałam ? już poprawiam - jeśli jeszcze będę mogła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 13 Września 2019 @Dominika3 tu pisze co i jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 13 Września 2019 5 minut temu, Tester napisał: @Dominika3 tu pisze co i jak @Tester Dziękuję ? w takim razie dawajcie tutaj pomysły na dane tematy a na pewno zostaną dodane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 13 Września 2019 @Dominika3 Ja w twoim klubie dodałem dział, że teraz można pisać bo nie wiem czy mnie zrozumiałaś więc dodałem dział ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 13 Września 2019 @Tester Oki dziękuję ? No możliwe że nie zrozumiałam o co chodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach