outdor 0 Napisano 12 Lipca Witam,,obawiam się że moje krzaki nie zdążą wyrosnac do zadawalająych wymiarów jest 12 lipca a rośliny mają Ok 70 cm jest to sezon easy sativa chciał bym uzyskać min 120 cm przed flo jest to możliwe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 12 Lipca @outdor jest możliwe zależy na jaką tam genetykę trafiłeś, roślina pokazała płeć? są białe włoski? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outdor 0 Napisano 13 Lipca Tak wczoraj zauważyłem że są małe białe włoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 13 Lipca To max 120 będzie miała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outdor 0 Napisano 13 Lipca Godzinę temu, WymiataczMega napisał: To max 120 będzie miała Mam dobre nawozy canny ale praktycznie co dzień leję więc nie ma sensu pdlewac canna vo u Tak pójdzie wszystko w ziemię, więc tylko azofoska w granulacie, chyba że masz pomysł jak wykorzystać tnawozy canna inaczej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 13 Lipca Nie używam tych nawozów. Wiem że jak zaczyna kwitnąć to szykuj coś z P i K . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach