Adi_ejol 398 Napisano 6 Lipca Macie okazję zaprezentować swoje koneserskie umiejętności i podać propozycje co to za odmiana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 6 Lipca (edytowane) @Adi_ejol nie ma szans. Można jedynie zgadywac. Blueberry? Purple? Edytowane 6 Lipca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 6 Lipca @Adi_ejol jak smakuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 6 Lipca @WymiataczMega jak chcesz recenzje to mogę zrobić za chwilę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 6 Lipca @Adi_ejol ale to sam nie wiesz co to czy jak? 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 6 Lipca @Boczelli Ja nie mam pojęcia ale egzotycznie wygląda xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 10 Lipca @Adi_ejol moon rock @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach