Monako 769 Napisano 6 Lipca Siema mam pytanie bo jeszcze roślina są na wegetacji i dzisiaj zobaczyłem jakby zaczęła kwitnąć i pytanko czy to oznaka płci ? Czy kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 6 Lipca @Monako pokazała płeć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 6 Lipca @Kibic a już myślałem że automat się trafił dzięki za podpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 6 Lipca Określa się 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 6 Lipca @WymiataczMega a mam jeszcze jedno pytanie czy teraz siatkę rozkładać czy po przełączeniu ? Bo one jeszcze wegetują i też zmienią ustawienie bo namiot większy będzie i nawilżacz będzie wyrzucony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 6 Lipca @Monako widzę że ostro cięte. Możesz teraz a później drugą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 8 Lipca @WymiataczMega dwa topinngi na dwóch pientrach tylko ale ogólnie roślina musi być wysuszona trochę by zakładać siatkę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 8 Lipca @Monako najlepiej bo trzeba giąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 8 Lipca @Monako jak masz zamiar przenoście rosliny do innego boxa to nie rozkładaj teraz siatki bo pozniej ich z niej nie wyplaczesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 13 Lipca @Boczelli zostały w starym i bez siatki kit z tą siatką już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 27 Lipca @WymiataczMega @Boczelli ej co ile podlewacie z Nawozami jak roślina ma drugi tydz bo ok 8 dni temu zapodałem ok 2.0 EC czyli duża dawka i dzisiaj muszę podlać i nie wiem czy zalać znów nawozami pomimo tego że rośliny wyglądają dobrze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 27 Lipca @Monako co podlanie daje nawozy. U ciebie jak takie nażarte to jak odpuścisz to nic się nie stanie. A propos ładne sztuki👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 27 Lipca @WymiataczMega Stwoerdzilem że nie mają popalonych końcówek to dam 5ml/l Terra Bloom i 1ml/l Call Mag następne podlanie dam power buds tylko mam nadzieję że będą nabite tak jak lubię heh i że na wadze będzie dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 30 Lipca @WymiataczMega może mi podpowiedzieć czy to brak CallMag bądź to są pierwsze liście i dlatego ? One mają 25 dzień wegetacji i czy je usunąć bo to dwa wiatrakowe inne zdrowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 30 Lipca @Monako 1zdj wyglada na obecność szkodnikow-przedziorkow 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 30 Lipca @Boczelli i co teraz trzeba zrobić ? Wymyć box plis psiknąć CannaCure ? Czy kupić te robaczki co są korzystne dla roślin a zabijają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 30 Lipca @Monako no jest tych specyfików od groma. Poczytaj ulotkę tego co tam masz, trochę wysiłku. Ja kiedys uzywalem Karate i pomogło od razu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 30 Lipca @Boczelli patrzyłem z przybliżenia i nie widzę żadnych Robaczków Psiknalem rośliny CannaCure oraz kupiłem biorobaki które będą strzegły @WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 30 Lipca @Monako powinno pomóc. Co to za robaki? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 769 Napisano 31 Lipca @WymiataczMega jakieś takie ludzie tego używają najbardziej w Tajlandii bo tam te przedsionki są wszędzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach