majger 10 Napisano 6 Lipca Czekać jeszcze czy już przesadzic? Jak przesadzić to do większej doniczki czy odrazu do ziemi (outdoor) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 6 Lipca Dziurki od spodu masz w kubkach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 6 Lipca 34 minuty temu, WymiataczMega napisał: Dziurki od spodu masz w kubkach? Tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 6 Lipca Przesadzaj jak korzonki będą wystawać przez te dziurki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 6 Lipca 1 minutę temu, WymiataczMega napisał: Przesadzaj jak korzonki będą wystawać przez te dziurki. wyjdą przez takie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 6 Lipca Raczej tak. Bym poczekał żeby rośliny ze trzy piętra miały. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 16 Lipca @WymiataczMega Jeszcze czekac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Lipca @majger możesz już. Korzenie wystają spodem? Przy przesadzaniu uważaj żeby ich nie uszkodzić. Ładne rośliny 👍. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 16 Lipca @WymiataczMega Właśnie jeszcze korzeni nie widać ale nie wiem czy to nie przez to że zrobiłem za małe dziury. Przesądzić je do większej doniczki czy odrazu na pole? (obie są outdoor) Dzieki starałem sie 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Lipca To automaty? Czy sezonowe? Jak zdecydujesz się je wysadzać na out to uważaj na ślimaki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 16 Lipca @WymiataczMega Jeden automat drugi manual, ale nie będę ich sadził na dziko. Więc będę sypał na ślimaki. Mam też kupiony nawóz @WymiataczMega Jakbym dawał na outdoor to dać do większej doniczki z kupioną ziemią czy wykopać dół i tam wsypać nową ziemię i wtedy wsadzic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Lipca @majger ja bym dół wykopał. Co za nawozów masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 16 Lipca @WymiataczMega Azofoska i Dolomit @WymiataczMega czytałem na forum że takie polecają więc takie kupiłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Lipca @majger ziemię jaką masz? Coś na kwitnienie możesz dorzucić jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 16 Lipca 22 minuty temu, WymiataczMega napisał: @majger ziemię jaką masz? Coś na kwitnienie możesz dorzucić jeszcze Nazwy nie pamiętam ale mogę w nocy wyslac jak będę w domu. Ale ma 6,5ph. A na kwitnienie co najlepiej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Lipca Jakieś PK poszukaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 17 Lipca @WymiataczMega taką ziemię mam, pisze że od 5,5 do 6,5 ph 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 20 Lipca @WymiataczMega Jak głęboka dziura powinna być? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach