Regzaaa 144 Napisano 3 Lipca Siema stoję przed dylematem trochę forum przeczytałem trochę yt pooglądałem i sam jestem przed ścinką, ścinacie zazwyczaj kiedy trichomy są mleczne czy bursztynowe? Może pół na pół? Jak weed po ścince np. mleczaków a bursztyniaków? Zastanawiam się czy mi się opłaca trzymać do bursztynu, lubie mocne pierdolnięcie ale nie lubię czekać heheh. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 3 Lipca Pół na pół według mnie jest idealne 👌. Oby przezroczystych nie było to wtedy będzie pierdolnięcie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 3 Lipca @Regzaaa każdy lubi coś innego, wg mnie im więcej bursztynu tym gorszy smak, co do efektu ciężko powiedzieć, na klonach musiałabym przetestować. Dla mnie środkowe 3 opcje są akceptowalne, najlepiej miec w słoikach coś z każdej z tych 3 opcji. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach