użytkownik 0 Napisano 1 Lipca Siema Jaki będzie dobry grow box do critical + 2.0 i do lampy mars hydro ts 600 polećcie też jakiś dobry wentylator bo średnio się znam na tym Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 461 Napisano 1 Lipca @użytkownik Pod tą lampę to proponuję maksymalnie 50x50. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
użytkownik 0 Napisano 1 Lipca Będzie dobry Na Critical + 2.0 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 1 Lipca (edytowane) @użytkownik będzie dobry nawet na 4 takie criticale, albo jednego duzego to zalezy od ciebie jak to poprowadzisz. Dokup do tego wentylator wyciągowy ja polecam tez z Mars hydro i jakiś wiatrak mieszajacy Edytowane 1 Lipca przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
użytkownik 0 Napisano 1 Lipca Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
użytkownik 0 Napisano 1 Lipca A ile 50×50×120 ? Czy ile i od jakiej firmy? Royal room? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 1 Lipca @użytkownik nie mam porównania ale royal room nie wydaje się być najlepszej jakości jeśli chodzi o szczelność, tak to wygląda u mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
użytkownik 0 Napisano 1 Lipca A wysokość 120? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
użytkownik 0 Napisano 1 Lipca (edytowane) A będzie jakiś dobry zestaw do 1500 zł ? Na tą roślinę Edytowane 1 Lipca przez użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 2 Lipca (edytowane) @użytkownik tu masz przykładowy zestaw. https://marshydro.eu/products/ts-600-completed-grow-kits/ Wszystko co potrzeba chociaz lampa troche za slaba na 60x60 moim zdaniem, ale mozesz się na tym wzorowac bo firma jest spoko jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości. Do tego mozesz uzyc kodu zniżkowego na 10% Edytowane 2 Lipca przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach