Gość Napisano 26 Lipca (edytowane) Kolejny wolny dzień masakra... Dziewczynki dostały oprysk z Herbatki PK + 500ml wody w niedziele dostaną 10L herbatki. Przelane odbijają na razie jeszcze ich nie wymieniam ale coś tam już kiełkuje. Ciasno zaczyna się robić a będzie jeszcze ciaśniej 😄 W pierwszym grow to człowiek się cieszy ze wszystkiego ale dopiero teraz zaczynam widzieć potwory oby kwiaty też szły tak pięknie DZIEŃ 23 23 VS 13 Edytowane 26 Lipca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca Wiem wiem często zaglądam ale dziewczyny szaleją po drożdżach dzień 26 zobaczcie sami 😄 w tym grow moje nawozy stoją prawie pełne a roślinki 2x większe oby się to utrzymało. Oprysk z drożdży. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 29 Lipca Pięknie rosną 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2 minuty temu, WymiataczMega napisał: Pięknie rosną 👍 Hahha tak mi pisz kolego ❤️ nie no tak serio sam stoję i kurwa podziwiam xD jest git byle nie spierdolić teraz światełka dostają 280 i z boku świeci 100 na skrzynki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia (edytowane) Piątek piąteczek piątunio! Nie było mnie kilka dni z dziewczynkami bardzo tęskniłem. Dzień 30! Dziewczynki dostały dziś papu 3 ml top max na 1l i to wszystko ^^ Wjechał lekki fryzjer dziś bo dziewczyny już się dusiły. Banana łapie już kolorki Edytowane 2 Sierpnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 2 Sierpnia Panie, pięknie gęsto będzie 👌💪💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia @WymiataczMega Doradzisz kolego? Git czy jeszcze wyżej? Bo pierwszym razem się bałem i za mało wyciąłem potem i tak wyjebałem ten popcorn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 2 Sierpnia Wydaje się ok👍. Najwyżej zrobisz później poprawke. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach