Skocz do zawartości
Gość

4 x Mimosa x Orange Punch autopot biotabs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@Boczelli ok wyglada calkiem fajnie moze jeszcze zastanowie sie nad 3.1 a jak to wyglada z co2? butla w srodku plus elektro zawor z programatorem i zadnych wentow wywietrzajacych tylko mieszajace?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@wanda nie robiłem nigdy na co2 to ci nie powiem dokladnie, ale wydaje mi sie ze jakas tam wymiana powietrza musi być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

nasionka 12 dzien dzis kończą jutro pojotrze toping i lst 

dzis podlaczony tez autopot wczesniej podlewane  odstana kranówka od góry 

wygladaja ok a wy jak myślicie a i podciagnalem im lampe wyzej zeby kapusta sie nie robila

IMG_0784.jpeg

IMG_0783.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@wanda topping bedzie mial sens nawet w tak wczesnym stadium ale te naginanie lisci... calkowicie nie rozumiem pomyslu😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

ok teraz zrobilem chyba poprawnie

IMG_0828.jpeg

IMG_0829.jpeg

IMG_0831.jpeg

a zakladac druga fotorelacje z takim czyms? 

IMG_0832.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@wanda nie pomyslales o jednej kwestii. Mogles je posadzic przy brzegu doniczki jesli od poczatku planowales lst (na ktore z reszta tak jak pisali poprzednicy jest troche za wczesnie). W tym momencie sa za malo zeby powiedziec czy dobrze to zrobiles ale na pewno brakuje Ci troche cierpliwosci🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

wlecialo drugie lst niestety jedna roslinka oberwala bo przypadkiem oderwalem jej dwa szczyty

IMG_0874.jpeg

IMG_0875.jpeg

IMG_0876.jpeg

IMG_0877.jpeg

IMG_0878.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

opryskane canna cure i dobranoc zmienilem im swiatlo z 20/4 na 18/6 miejmy nadzieje ze nie zaczna kwitnac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@wanda co moglbys poprawić w lst to zabezpieczać lodyge przy nasadzie drucikiem w przeciwna stronę, widziałem ten sam błąd w drugiej relacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli w sensie zeby odginac lodyge w strone swiatla od gleby tak?

a tak ogolnie zachwile wrzuce fotk i ocenicie jak wygladaja roslinki nie wiem czy troche male nie sa jak na swoj wiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@wanda @wanda chodzilo mu o to abys podtrzymywal lodyge zanim ja wygniesz. W tym celu dajesz drucik (czerwone) na w przeciwnym kierunku niz wyginasz rosline (niebieskie). Trzyma to lodyge w miejscu. Bez tego istnieje duze ryzyko wyrwania roslinki z korzeniami🙂

Screenshot_20240720_131251_Gallery.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

siema cos takiego zaczelo plywac mi w zbiorniku na wode wiecie co to jest? usuwac go cyz nie

IMG_0924.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi