WymiataczMega 2,120 Napisano 14 Lipca Poczekaj aż pistyle zrobią się brązowe. Trichomy wyglądają na takie jakby mleczne 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 14 Napisano 14 Lipca 7 minut temu, WymiataczMega napisał: Poczekaj aż pistyle zrobią się brązowe. Trichomy wyglądają na takie jakby mleczne 🤔 No tak. Pod makro widzę przeważają mleczne. Plon będzie mini 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 14 Napisano 14 Lipca NoName Dzień #121 Makro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 14 Napisano 17 Lipca Witam, jest ktoś w stanie stwierdzić czy lepiej już ciąć czy warto poczekać. Po zdjęciu wydaje mi się że to przezroczyste przechodzą na mleczne, czy się mylę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 14 Napisano 18 Lipca NoName po ostatnim fryzjerze. Przelałem dzisiaj sporo wody, dam kilka dni i tnę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 14 Napisano 20 Lipca NoName Dzień #127 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 14 Napisano 1 Sierpnia NoName po wyschnięciu 25g AK472 nr#2 po wyschnięciu 6g Został Easy Fast Skunk (rośnie cały czas, nie spieszy się z kwitnieniem) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 14 Napisano 2 Sierpnia Easy Fast Skunk Dzień #104 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 14 Napisano 12 Sierpnia Niestety musiałem pozbyć się ostatniego krzaka Easy Fast Skunk. Szkoda bo fajnie się zapowiadał. Relacja zakończona 🎄😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach