majger 10 Napisano 22 Czerwca Czesc, wykiełkowalo mi nasionko i chce je przełozyc do ziemi ktora jest w pojemniku po jogurcie 400ml. Co ile je podlewać i ile?/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 22 Czerwca @majger podlewa się tak aby była zachowana wilgoć nie ma jednoznacznej odpowiedzi bo warunki są różne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 22 Czerwca (edytowane) 21 minut temu, Kibic napisał: @majger podlewa się tak aby była zachowana wilgoć nie ma jednoznacznej odpowiedzi bo warunki są różne Po przełozeniu moge ją dać na parapet na słońce? Edytowane 22 Czerwca przez majger @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Czerwca Oczywiście. Będzie potrzebować światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 23 Czerwca nasiono może być włożone na długość kciuka pod ziemię? I po jakim czasie powinno być je widać @Kibic @WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 655 Napisano 23 Czerwca @majger Na długość kciuka to bym raczej nie wsadzał 🙏 to nie Cipka ♥️ na ok 1 cm spryskaj troszkę ziemię wodą i czekaj az wyjdzie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 23 Czerwca (edytowane) @majger jak wyżej 👆. U mnie zawsze skutecznie działa na głębokość paznokcia😉. Zrób np z folii wieczko i poprzekłuwaj żeby dziurki były. Najlepiej jakby cały czas woda na tym wieczku się skraplała. Wiesz o co chodzi? Edytowane 23 Czerwca przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 23 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, WymiataczMega napisał: @majger jak wyżej 👆. U mnie zawsze skutecznie działa na głębokość paznokcia😉. Zrób np z folii wieczko i poprzekłuwaj żeby dziurki były. Najlepiej jakby cały czas wodą na tym wieczku się skraplała. Wiesz o co chodzi? Wiem, ale cieżko bedzie takie kapiące zamontować przy parapecie. Chociaz sprobuje Edytowane 23 Czerwca przez majger @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 23 Czerwca Co chcesz montować? Załóż normalnie przezroczystą torebkę foliową i dziurki porób. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 23 Czerwca 1 minutę temu, WymiataczMega napisał: Co chcesz montować? Załóż normalnie przezroczystą torebkę foliową i dziurki porób. Nie wazne, juz wiem o co chodzi 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majger 10 Napisano 23 Czerwca zrobiłem takie cos jak na nagraniu, obczaiłem ze leci jedna kropla na sekunde. Tak jest odpowiednie? Nie bedzie miec za bardzo mokre? @WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach