Lady Green 1,955 Napisano 21 Czerwca (edytowane) To ja to tylko tu zostawie. 😉 Niech pierwsze prześmiewcze 2 minutki Was nie zniechęcają do zapoznania się z całością, ciekawa jestem czy będzie ktoś miał jakieś uwagi. 🙂 Ej... jak tylko to opublikowałam to gołąb tak mi walnął w okno że aż podskoczyłam... 🙄 Boże, wybacz mi, możliwe że nie wiem co czynię... 🙈 Edytowane 21 Czerwca przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Czerwca @Lady Green obejrzę jak wrócę na chatę 🧐 Nawet uszkodziłaś gołąbka pokoju🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Czerwca 5 minut temu, Lady Green napisał: Ej... jak tylko to opublikowałam to gołąb tak mi walnął w okno że aż podskoczyłam... 🙄 Boże, wybacz mi, możliwe że nie wiem co czynię... 🙈 Też mam takie różne akcje jak tylko chociaż pomyślę źle o Bogu 🙂 A teraz nie obejrzę filmu bo nie mam głośników.... Może do snu się uda obejrzeć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Czerwca Żebyście skiśli grzesznicy 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 21 Czerwca @WBB ja o "Bogu" źle nigdy nie myślę. 🙂 ...ale kościół i religie to co innego... @WymiataczMega skisnąć to nie skisnę, będę się wygrzewać w piekle co najwyżej. 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Czerwca @Lady Green zarezerwuj miejsce 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Czerwca @Lady Green to jest ten Bóg czy nie? Czyli on to wszystko stworzył? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Czerwca @WBB prędzej jakieś wcielenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 21 Czerwca @WBB ja osobiście wierze w Boga tylko określam go i tłumacze sobie jako "źródło" wszystkiego. Idąc dalej tym tropem każdy z nas ma w sobie cząstkę Boga/jest Bogiem, ale co, jak i dlaczego wykminiaj sobie sam, to jest już wyższa filozofia... 😅 Może wpadniesz przy okazji na coś ciekawego o czym nikt wcześniej nigdy nie pomyślał i to będzie strzał w 10... 😉 Ooooo... odnośnie strzałów... Jaki wynik dzis obstawiasz @WymiataczMega ? 😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Czerwca @Lady Green 2-1. Polska musi wygrać żeby myśleć o wyjściu z grupy. Idę właśnie stówę postawić. Z Holandią jak grali też postawiłem. I dupa... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Czerwca ja znak tylko Boson Higgsa... to jest boska cząstka. I Pingwiny z Madagaskaru ją mieli do zabawy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 21 Czerwca @WBB to o czym piszesz pewnie niesłusznie ale kojarzy mi się z piramidami i tym: A dusza Twoja czym jest? No chyba że nie posiadasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Czerwca Dusza?Energią która napędza ciało? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 21 Czerwca @WymiataczMega podobno niektórzy kosmici nie mają dusz a mają energię i żyją... 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Czerwca @Lady Green a skąd mam wiedzieć czy mam duszę? Ja nic nie czuję 🙂 A ta fotka to jest boska proporcja..... i 61,8 boska liczba. W grze na giełdzie się jej też używa.... przy 61.8 kursy zawracają. I gdzies czytałem, że jak podejdziesz do pustej ławki to usiądziesz właśnie na odcinku 61,8 tej ławki 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 21 Czerwca @WBB zazwyczaj jest połączona z sumieniem... ale skoro Ty swojej nie czujesz to może być tak jak mówisz i jej po prostu nie masz... 🤷♀️ Podobno nie wszystkim była dana. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Czerwca @Lady Green mam wyrzuty sumienia... zawsze jak się spizgam.... że to był ostatni raz 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 21 Czerwca @WBB ja znam te Wasze wyrzuty sumienia Panowie... 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach