pacanek 10 Napisano 21 Czerwca Siemanko , dopiero zaczynam z indoor’em i będą dopiero kończył moja średnio udaną pierwszą uprawę, drugą juz zacznę z tym forum.Jest tu ruch więc mam nadzieję że pójdzie lepiej. Parę fotek do oceny aktualnie kończącej uprawy. Peace 😎 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 21 Czerwca @pacanek siema niezłe topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,063 Napisano 21 Czerwca @pacanek witam. Jak na pierwsza uprawe to nie jestl zle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Czerwca @pacanek czym im świecisz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacanek 10 Napisano 21 Czerwca (edytowane) @Kibic niby spoko ale jedna zhermila i trochę nasion jest , może bd strzelać , ale i tak bd co palić 😂 @Boczelli tez uwazam że na pierwszą uprawę przeprowadzenie od początku do końca ( apfu apfu apfu by nie zapeszyć ) to jest sukces , czy to herma wskoczy , czy to problemy z wilgotnością przez za duża ilość roślin i kupienia za słabego osuszacza , no i poblokowaly się i wiekoszosc liści musiałem ściąć bo zółte się zrobiły i bałem się że składników nie bd mogła wchłaniać takim liściem i wejdzie plecha . @WymiataczMega marshydro 2024 ts 1000 + IR/UV/Deep red od Mars hydro 😂 Edytowane 21 Czerwca przez pacanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach