Toni 25 Napisano 20 Czerwca 2024 Witam was wszystkich, doradźcie jakie odżywki do tych roślinek? Ostanio miałem biobizz try Pack + calmag + bio heaven. Pierwszy raz lecę z feminized nasionami, pozdrawiam 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano 20 Czerwca 2024 Dobry zestaw nawozów. Sam używam takiego. To będzie fotorelacja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 20 Czerwca 2024 Dobry zestaw, ale pamiętaj żeby kupic tripack indoor. Czyli ten który zawiera Bio-grow Bio-bloom i Top-max. Cal-mag i bioheaven też ideolo. Zbadaj jeszcze wodę którą podlewasz sprawdź pH jeżeli mieści się w 6-7pH to super, jeżeli nie to odpowiednio kup "pH Up" jeżeli pH wody której używasz jest za niskie, lub "pH Down" jeżeli jest za wysokie. Powodzenia z grow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 21 Czerwca 2024 @WymiataczMega dzięki za odpowiedź wobec tego polecę na Biobizz 💪, @Regzaaa super dzięki kolego z informacje,dobre rady zawsze w cenie 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 21 Czerwca 2024 13 godzin temu, Toni napisał: Pierwszy raz lecę z feminized nasionami, pozdrawiam Czy chodziło Ci o NIE AUTO czyli Sezony? 😉 Bo feminizowane to są wszystkie przeważnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 21 Czerwca 2024 @WBB tak tak o Nie auto @Toni a powiedzcie mi jaki trening im przygotować, bo myślę że mam trochę za małą powierzchnię boxu 180×120×60, na 6 donic 11l. @Toni gdzieś 3 tygodnie wegu planuje 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 21 Czerwca 2024 @Toni 3 tygodnie Wega to polecam trening LST, wszystko zależy od tego jak dobrze się rozwiną, jak będą spore po 14-16dniach to nawet topping możesz uskutecznić. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach