Toni 25 Napisano 20 Czerwca Witam was wszystkich, doradźcie jakie odżywki do tych roślinek? Ostanio miałem biobizz try Pack + calmag + bio heaven. Pierwszy raz lecę z feminized nasionami, pozdrawiam 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 20 Czerwca Dobry zestaw nawozów. Sam używam takiego. To będzie fotorelacja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 20 Czerwca Dobry zestaw, ale pamiętaj żeby kupic tripack indoor. Czyli ten który zawiera Bio-grow Bio-bloom i Top-max. Cal-mag i bioheaven też ideolo. Zbadaj jeszcze wodę którą podlewasz sprawdź pH jeżeli mieści się w 6-7pH to super, jeżeli nie to odpowiednio kup "pH Up" jeżeli pH wody której używasz jest za niskie, lub "pH Down" jeżeli jest za wysokie. Powodzenia z grow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 21 Czerwca @WymiataczMega dzięki za odpowiedź wobec tego polecę na Biobizz 💪, @Regzaaa super dzięki kolego z informacje,dobre rady zawsze w cenie 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Czerwca 13 godzin temu, Toni napisał: Pierwszy raz lecę z feminized nasionami, pozdrawiam Czy chodziło Ci o NIE AUTO czyli Sezony? 😉 Bo feminizowane to są wszystkie przeważnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 21 Czerwca @WBB tak tak o Nie auto @Toni a powiedzcie mi jaki trening im przygotować, bo myślę że mam trochę za małą powierzchnię boxu 180×120×60, na 6 donic 11l. @Toni gdzieś 3 tygodnie wegu planuje 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 21 Czerwca @Toni 3 tygodnie Wega to polecam trening LST, wszystko zależy od tego jak dobrze się rozwiną, jak będą spore po 14-16dniach to nawet topping możesz uskutecznić. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach